Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Геј парада 23 август 2009 (20.септембар)
Чини ми се да би бар мало лакше поднео да знам да су сви они од горе наведеног главешине до ситног чиновника педери,али кад знам да су приватно против,а под плаштом уласка србије у еу све раде ово,прри томе један део својих грађана називају отпадом,терористима,онај драгишић каже то требе све да ЗБРИШЕ СА УЛИЦЕ,па шта смо ми мајку му?и ми смо нечији грађани и нечија деца,зар ми којима сте се утркивали сви сад смо мање битни од особа које ни свој пород немају,који су потенцијали преносиоци болести,који су својим понашање предходиних дана дискриминсали један део друштва,Уроша,Цркву....нама лепили етикете да имамо хомофобију..нико ни реч да каже.Просто мислим да је најмањи нама проблем тај 20 септембар...нама је оно што следи после највећи проблем,јер одокативно је да држава све више срља морално у пропаст.Завршио бих овим:

Секу се прсти,радницима пљуште откази,фабрике лете у ваздух,клинци се опет ложе на 90(те),савез глув за васкрс ал зато сада све чује,делије и форси су терористи,спрамају акцију напада на државу,укључи први,не укључи други,сада жвижди,па после тапши,мацура јавља крв је дефицитарна али немојте рећи народу да једна група има акцију добровољног давања исте,јербо није стигао још путујући аутовус верана матића,боље седите кући,серите прдите и кењајте ал моју државу немој да мењате.Власт зна,да у ланцу днк-а има хромозом зван Урош Мишић..Удри по њему,притиском на ту тачку народу оном истом који жвижди муњевитом брзином иде у мозак импулс..отаварају му се очи и сам се би каже е неће моћи.То су исти они који жаре жандаре,па сад хоће и србију да упале.Ја сам свој мали живот средио да би ми га сад неко унередио.Недам геја по цену главе,јер србију штите они који жандаре пале.

Аутор:Молим вас укините пдв на пелене за бебе

Messages In This Thread
Одг: Геј парада 23 август 2009 (20.септембар) - by дај гол - 09-18-2009, 11:00 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)