04-28-2009, 07:10 AM
(04-27-2009, 09:25 PM)rukometas_bg link Wrote:Ко мисли да су одласком ове управе решена срања која се дешавају грдно се зајебао. Нама тек предстоји дуга борба.
Поставља се питање да ли ће нам дозволити да играмо у европском такмичењу. Немамо управу, играчима касне плате, некима ако се не исплате могу да запале...
Сад треба коначно наћи не добро, него најбоље могуће решење, које ће да крене не од нуле, него из минуса.
Борба за клуб почиње, одлазак ове управе је тек први корак, а нама предстоји маратон.
Тако је! Иако је јако добро да је ова управа отишла немамо ни времена, а ни претераног разлога за еуфорију. Ми смо тек почели нешто да стварамо и јако би било погрешно да неко сад помисли да је све готово. Сад тек почиње, сад је тек све на нама. Морамо убедити људе да је ово што ми радимо једини исправан пут опоравка Црвене звезде.
Додао бих још и ово. Вара се свако ко мисли да је ово крај интересовања породице Мишковић за куповину нашег клуба, превасходно због локације. И они су свесни да имају јаког противника, у виду нас, да не иде све онако глатко како им је ишло кад су куповали друга предузећа, али сам убеђен да неће тек тако одустати. Зато је јако битно да прође план Делија и зато сви до једног морамо још више да се ангажујемо.