04-27-2009, 06:23 PM
Управо на РТС-у у ДНЕВНИКУ ишао је снимак са скупштине!У ћошку са боцом шампањца поред себе био је Дан Тана и водио састанак!!!Преко телефона Мишковић је поручио да подноси НЕОПОЗИВУ ОСТАВКУ!!!!!
;D На шта је Дан Тана додао: Добро,ево ти први поднеси и ми сви за тобом ћемо исто поднети оставке!!!!Како сада ствари стоје изгледа је цео управни одбор поднео оставке,али је пре тога изабран Драгољуб Лекић,председник ''Витро група'' за ВД ПРЕДСЕДНИКА ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ!!!
У свим медијима тренутно пише да је Мишковић поднео оставку,али понављам ово горе што сам написао је ишао снимак на РТС-овом ДНЕВНИКУ !!!!Остаје ипак дилема да ли су отишли сви или само Мишковић!!!Како год ми нећемо стати док год и последњем из ове управе невидимо леђа!!!!Надам се само да је ово последњи пут у нашим животима да смо видели МИШКОВИЋА и да ће већ он од сутра бити историја,што се тиче ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ!!!!

У свим медијима тренутно пише да је Мишковић поднео оставку,али понављам ово горе што сам написао је ишао снимак на РТС-овом ДНЕВНИКУ !!!!Остаје ипак дилема да ли су отишли сви или само Мишковић!!!Како год ми нећемо стати док год и последњем из ове управе невидимо леђа!!!!Надам се само да је ово последњи пут у нашим животима да смо видели МИШКОВИЋА и да ће већ он од сутра бити историја,што се тиче ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ!!!!