04-26-2009, 10:51 PM
Знао сам још пре 10-ак дана да из врло оправданих разлога данас нећу бити на СЕВЕРУ!Када је покренута акција(мобилизација) још више ми је било жао,јер сам од прилике знао шта ћу пропустити!Ипак решио сам да помогнем колико могу,као и већина овде слао сам поруке,отварао групе на фејсу,звао људе,.....!!!Данас нисам ја са вама стајао браћо на СЕВЕРу,али сам зато успео да покренем 10-ак људи!!!Чуо сам се са њима и били су одушевљени и обећали да ће доћи на остале утакмице до краја сезоне!!!Ја сам сигуран и уверен да ће 9 маја када играмо на МАРАКАНИ против хајдука,бити још више ЗВЕЗДАША,јер доста је такође било који нису могли да дођу!!!Неке разумем,приватне обавезе које не могу да се одложе,али ипак друге и не схватам и љут сам на њих!!!!Наиме доста људи ми је рекло,брате скупљамо паре за 1.мај!!!! >
>
:o Треба да се купи 20 гајби пива,ракије,....!!!Али брате 9.маја долазимо!По мени такви ако данас нису могли да одвоје паре и дођу,нам нетребају ни против куле,ни против никог!!!!Јер они нису свесни и дорасли овој ситуацији и проблему у којој се клуб нашао!
Друга ствар,по мени ако хоћемо да до краја сезоне на МАРАКАНИ буде 20,30 хиљада,кључ лежи у Београду!!!Максимум који можемо да привучемо ван Београда је можда неких хиљаду,две људи!Остатак је у Београду!!!Зато следеће акције МОБИЛИЗАЦИЈЕ треба оријентисати ка Београду и Београћанима!!!!!
СЕВЕР ЈЕ ЗВЕЗДА!!!!!!То увек певамо када је тешко!!!!У НАМА ЛЕЖИ СПАС!!!!То нам је некако постао мото у овим тешким временима по клуб!!!Желим да кажем да смо данас доказали да СЕВЕР ЈЕСТЕ ЗВЕЗДА и ДА У НАМА СТВАРНО ЛЕЖИ СПАС!!!!!Једини смо коју су остали уз клуб и верујем да нас нема,да нисмо толико јаки и организовани,данас можда неби ни постојала ЦРВЕНА ЗВЕЗДА,или би готово сигурно неки милионер(милијардер) био власник!!!!Са таквим размишљањем,да од нас зависи судбина Звезде,да једино ми у овом тренутку захваљујући нашој огромној љубави и фанатизму према ЦРВЕНОЈ ЗВЕЗДИ смо способни да подигнемо наш клуб са дна и вратимо је на врх ,где ће опет сијати СЈАЈНИЈА од свих,само на тај начин и таквим размишљањем морамо да идемо из утакмице у утакмицу и подижемо свест свим Звездашима!!!!

Друга ствар,по мени ако хоћемо да до краја сезоне на МАРАКАНИ буде 20,30 хиљада,кључ лежи у Београду!!!Максимум који можемо да привучемо ван Београда је можда неких хиљаду,две људи!Остатак је у Београду!!!Зато следеће акције МОБИЛИЗАЦИЈЕ треба оријентисати ка Београду и Београћанима!!!!!
СЕВЕР ЈЕ ЗВЕЗДА!!!!!!То увек певамо када је тешко!!!!У НАМА ЛЕЖИ СПАС!!!!То нам је некако постао мото у овим тешким временима по клуб!!!Желим да кажем да смо данас доказали да СЕВЕР ЈЕСТЕ ЗВЕЗДА и ДА У НАМА СТВАРНО ЛЕЖИ СПАС!!!!!Једини смо коју су остали уз клуб и верујем да нас нема,да нисмо толико јаки и организовани,данас можда неби ни постојала ЦРВЕНА ЗВЕЗДА,или би готово сигурно неки милионер(милијардер) био власник!!!!Са таквим размишљањем,да од нас зависи судбина Звезде,да једино ми у овом тренутку захваљујући нашој огромној љубави и фанатизму према ЦРВЕНОЈ ЗВЕЗДИ смо способни да подигнемо наш клуб са дна и вратимо је на врх ,где ће опет сијати СЈАЈНИЈА од свих,само на тај начин и таквим размишљањем морамо да идемо из утакмице у утакмицу и подижемо свест свим Звездашима!!!!