04-26-2009, 09:05 PM
(04-26-2009, 08:30 PM)фрактура link Wrote:свако ко жели незабораван навијачки доживљај нека стане поред групице у центру копа,која из утакмице у утакмицу покреће лудило...
У једном моменту су ако мислимо на исту екипу жутим димом "кадили" све око себе... Много добра сцена, ко је видео зна о чему причам, а то дефинитивно диже људе...
Елем...
Као што рече НБГ, први и уједно велики корак је начињен... Ова два дана колико сам контактирао људе, улило ми се много позитивне енергије и имао сам осећај да ће нас бити много, много више него данас... Али, када вратимо филм уназад, ово је више него дупло од просека у овој сезони, ово је резултат, опет понављам речи НБГ, од два дана позивања на форумима, резултат дан-два слања смс-ова и резултат јучерашњих плаката по већем делу града... Дакле, за толико мало времена ово је ипак велики успех... Познајући начин размишљања Срба, не би ме чудило да је оставка конобара утицала на још пар хиљада људи да не дођу јер су мислили да је његовим чином све ово завршена прича... Нажалост није... Он није управа, он је само први међу једнакима (који су очигледно све само не једнаки)... Наш циљ је одлазак свих који су довели наш клуб на ивицу егзистенције и тако своја имена уписали у историју као најгоре руководиоце најтрофејнијег клуба са Балкана!!!
Пре свега, много ми је драго било када сам пре утакмице а и на самом стадиону видео другаре који су раније били редовни, без којих нисам могао да замислим ни своје присуство на трибини... Стварање породице, захтевни послови, школовање, и сијасет других разлога су их одвојили од Звезде, али један позив је био довољан да се многи од њих без поговора прикључе највећој и тренутно јединој снази Црвене Звезде - Делијама!!! Највише би волео да се њихов повратак не односи само на ову или следеће 2-3 утакмице него на дуге стазе, али на томе тек треба радити...
И док је то била група људи на које нико није ни сумњао да ће се одазвати позиву, једна друга група је донекле разочарала.... А то су они који се вечито жале на квалитет фудбала, љубитељи Милана, Барселоне и осталих "евро величина", они који су у првим редовима за карте за утакмице против поменутих клубова итд... Дакле посетиоци Запада и Истока, Звездаши, гледаоци, симпатизери, зовите их како год хоћете... Претопстављам да ће са њима ићи најтеже и да њих пре свега привлаче добри резултати... Треба добро осмислити како њих привући на стадион, они су нам најпотребнији, они чине критичну масу и без њих ми сами не можемо нећу рећи ништа, али можемо мало!!! Дефинитивно треба до следеће утакмице на Маракани маркетиншки добро одрадити позив за ову циљну групу, а и на самом Северу има још места за омасовљење... У сваком случају сви до сада искориштени ресурси за позивање треба да се користе још више... Разни форуми, фејсбук, смс-ови, кајрон смс-ови... Све чега се сетите!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "