Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
СВИ НА БОРАЦ! Недеља, 26.04. 16ч
Идемо редом.Ова утакмица у мени је будила неки посебан осећај,нит је дерби,нит евро,нит мала утакмица.Ваљда је била присутна тензија да ли ће се акција и мобилисање одсликати на прави начин и да ли ће се наша Маракана малко боље попунити.Долазак пред благајну,брдо људи чека за карту,на улазима.Средишња два сектора се брзо пуне,чак шта више север сасвим лепо попуњен.Исток и Запад лепа бројност.На југу парола из Новог Сада,ЗВЕЗДО ВОЛИМ ТЕ.Договор је био да се прво полувреме пева и прозива управа,а друго да се пева Звезди.Неке нове,прерађене песме,нпр:
Управа напоље,
Управа напоље,
стадион цео
пева ко један
УПРАВА НАПОЉЕ.
Како су другари смисљали песме,тако се и певало.На огради парола управа напоље.Чини ми се само да је навијање могло бити за нијансу боље,али ок.
Сад гледам слике кореографије,Б Р А В О  О Н И М А  К О Ј И  С У  Ј Е  О С М И С Л И Л И.Касније се папирићи кидају и креће лудница уз још једна победа и титула.Ти играш на облацима славе,итд,лепо је било на северу.Иначе бакље су се палиле спорадично,и у право време.Е,морам само да се осврнем на догађаје после текме.Да ли је могуће да се догоди да баш од целог викенда одреде тих фаталних пола сата,дали је то намерно тако урађено да би опет навијачи били криви не знам , , ,Али и то се добро искористило,падале су мајице разне,другари са југа остајали су без разних навијацких реквизита :Д
Све у свему,браво делије,акција се наставља на наредној утакмици,овако јако и сложно до краја.

Messages In This Thread
Одг: СВИ НА БОРАЦ! Недеља, 26.04. 16ч - by KocoBo-Cp6uja - 04-26-2009, 08:47 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)