04-22-2009, 10:31 PM
Утакмица у суботу и наредне утакмице ће показати ОД ЧЕГА СМО САЗДАНИ!Да ли смо стварно толико зрели и јаки као што причамо,па да отерамо СВЕ,али буквално све!!!ако сменимо СЕНИЛНУ мајмунчину,идиота,..... и Јаневског,а остану Мишко,Мићовић,Козић,.....,ништа нисмо направили!!!!Значи отерати СВЕ и тада ћемо показати да ли можемо да ми сами зауставимо даље пропадање и расуло клуба!наравно ми смо навијачи и као што је већ речено МИ не желимо да водимо клуб,јер то није наше опредељење и посао!!Али ипак несмемо да направимо грешку од летос када смо сменили преко ноћи Топлицу,Буњевчевића,А НИСМО ИМАЛИ КОГА ДА ПОСТАВИМО!!!Пустили смо Конобара јер нисмо имали избора!!!!Наравно да треба отерати све и сви знамо због чега,али исто тако већ треба размишљати кога ставити на МЕСТО ПРЕДСЕДНИКА!!!!Сви знају да је само један човек кадар у оваквом тренутку да преузме узде клуба на себе,то је наравно Драган Џајић,али неверујем да је то сада толико могућа опција!!!!Значи неко од чланова скупштине(а то нису ДЕЛИЈЕ) ће постати ВД ПРЕДСЕДНИКА!!!Добро треба да размилсимо о томе ко ће то да буде!!!!И да тај човек има потпуну подршку СЕВЕРА и заједно са њим да кренемо из овог пакла!!!!