04-20-2009, 03:06 PM
(01-25-2009, 07:55 PM)Mikelandjelo link Wrote:Можда навучем негативне коментаре, али ја сам против враћања монархије. По мени нико нема право да влада земљом само зато што је нечији син. Толико.
Потпуно се слажем са тобом. Прво мислим да је не реално причати о монархији..не знам,можда има људи који мисле да Србија може поново да ради на том ситему,али мени је све то некако не оствариво. А друго, само зато што је Србија била некада успешна са краљем, не значи да ће сада бити успешна.
И глупо је да неко има право да буде главни у земљи само зато што је нечији син. Шта ако је тај неко једоставно идиот и криминалац? Идаље има право да буде владар Србије, јер му је отац краљ?
Знам, садашњи политичари су ужасни,али са оваквим системом ипак имамо веће могућности...ипак ми,као народ бирамо ко ће да буде председник.
А и као што је написао Милош
"Ко да нам буде краљ? Овај што не зна 2 и по реченице на српском"
Једини начин да Србија има успешну монархију је да имамо некг доброг краља( верујем и да је овај сада добар човек,али треба нам неко ко је добар човек, зна српски и нашу историју и поштујр нашу традицију). Неко ко неће искоришћавати своју моћ. Али где да нађемо таквог човека?
КрВ ТеЧе МоЈа ЦрВеНо БеЛиХ БоЈа