Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
Quote:Нема више изговора - ми се цепамо!!!

Не као фудбалски клуб, већ као целокупно спортско друштво...

Ја не знам коме је у интересу било да наш клуб доведе на један ниво какав сад уживамо, срамота је и причати "Толе, мафија, медијска помпа, судије, фсс" и остала говна фудбала, или у кошарци "свиња дебела, судијска организација, Славко, Марко, Јанко, Славиша, Љубиша.." и сл.
Недостатак ауторитативних људи на врху који су спремни да преузму одговорност у своје руке је бољка. Јадно је гледати ко све води највећи српски бренд, ко га води са клупе, и ко је на осталим функцијама..

Поставља се питање шести пут заредом: "Може ли горе од овога.." и сваки пут када подвучемо црту и самоуверено причамо како смо дотакли дно и да је то крај краја - рупа се још више расцепи и ми буквално пропадамо!
Сви смо у чуду, а паду се не зна крај...

Сви који учествују у овом паду не желе добро Црвеној звезди. Сенилни председник прича о некој љубави према клубу и улагању у средства, а немамо ни једно К од клуба, а нешто би као да напредујемо..
Шта ће нам твоја љубав? И твоја и малога Марка, и Шћепановићева..? Ваше је да дате коју кинту, да обезбедите клубу све услове.. Ми истовремено од сенилног старца слушамо како улаже целог себе у клуб, а јадни нам играчи цркавају од глади и једу "буђав лебац", иако му је некад давно била професија да конобарише..

Светла на крају тунела у руководству нема.

Правог човека нема.

Али постоји једна група грађана која нема примат у вођењу, али која је толико дала клубу и која је спремна да му да још. Још више, много!!! Томе нема оно "али"..

Делије су у овој ситуацији једини глас разума.

Волео их неко или не. Жртвоваће се за клуб иако не примају хиљадарке еврова месечно и не седе у ВИП ложама.. Онај ко не може да их смисли, нека понесе са собом малог мишковића, танасијевића и ивића својој кући.. И нека препусти једино што је преостало да се уради.

ЉУДИ! Видите ли где смо и видите ли шта смо!?!
Да ли ико од вас разуме какав је појам за све пре била Црвена звезда? Да ли ико разуме шта је она представљала и шта ће она увек морати да представља?
Гасимо се, готово је... Манипулише свако са нама како му се ћефне.. Ми нисмо више бренд, ми смо дотрајали коњ кога сви јашу а који ни нема целе 4 ноге..

Север се мора уздигнути. Не желимо мрак и не желимо да неко угаси светло приликом изласка из собе. Поготову не да то уради неки танасијевић и мишковић..

Лоповчине и нафуране главе, сјебали сте целу ствар! Поиграли се се са Звездом као са играчком, цента нисте уложили и сада се мирно повуците док још можете нешто правилно да урадите!
И врапци знају да једино што може да се промени је да и оно што и даље има неку вредност пропадне!

С`тога сва господо која тренутно ужива углед у светском џет - сету а која не би дала пишљивог боба, а прича о некој платонској љубави према црвено - белој боји.. - ОДЛАЗИТЕ!

Пустите НАС да је извлачимо из блата...Ионако никад у њега нисте ни загацали. То су радили они и увек ће радити они најнаивнији, али и најоданији војници ЦРВЕНО - БЕЛЕ АРМИЈЕ..

Опет понављам - сви који су део тренутне гарнитуре у руководству не желе добро нашој Звезди!

Ивић је довео неколико сјајних играча. Међутим у свакој причи где се назире само неуспех и пропаст постоји оно "али"..

- Човек прима астрономску плату у тренуцима када клуб у свом ресторану има само "буђав `лебац", а сви у Србадији не посустају од причања да смо дно дна! Финансијски пуцамо, али не и госн. Ивић. Њему је лепо. А што не би и мени било, када бих завлачио незнамтикол`ко сома еврића у задњи џепић сваки месец..

- Отерао је ИбруГаја, тату - мату за све назови "одбрамбене играче ЦЗВ", а дошли смо до тог јада да Анђелка правимо од блата, картона, или ти не знам ја чега..

Руководство!!! Ви сте ругло Звезде!!!

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 01-08-2009, 06:26 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-04-2009, 07:20 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-19-2009, 08:33 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 04-04-2009, 06:15 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by Rodjak sa Severa - 04-18-2009, 08:34 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)