04-18-2009, 05:47 PM
(04-18-2009, 05:07 PM)buteo serbiano link Wrote:један од услова за постављење нове управе треба да буде раскид свих дуплих уговора, ако треба и по цену да играмо са омладинским погоном и да не видимо Европу 3 године
Брате мој, па ми је нећемо видети ни овако ни онако, тако да твој предлог мора бити усвојен гласовима свих присутних

п.с. Само још да се надовежем на ово пребацивање кривице на Пиксија и његову управу... Јебе ми се за њега, још једном понављам, али је смешно што матори перверзњак који је био у тој истој управи тек сада после 3 године прича о томе и што се нико није сетио када је преузимао Звезду (и дебил Тана и исти као Козић) да прича о томе и Пиксијевом лошем управљању клубом.... Замисли после 8 месеци су тек то провалили (они нови) а ови стари (као Тана) тек после 3 године... Мош мислити!!! Јој како сам бесан на присуство ове набеђене банде која нам се смеје у лице и лаже нас и краде...
У сваком случају и поменути Пикси се огласио јавности и оповргао причу о висини плате (каже да је била мања од 2 сома) и најавио обраћање јавности око свега за шта су га оптужили...
А као што видите и Џаја, кога би већи део трибине опет видео на челу клуба, се грохотом смеје Тани и лопуждрама око њега, не верује ни он њиховим причама и оптужбама, тако да ми се чини да је цела она конференција за штампу само једна фарса за јавност... Не заборавите да је Тан апре пар месеци и Џају који нас је доверо до врха Европе и света оптужио за тотално незнање у вођењу клуба као што је ЦЗ... Надам се да нисмо толико заборавни... Ја овима више не верујем ни реч, па чак смем да доведем у питање тачност свих докумената које су пружили јавности... Још једном понављам, говњива мотка први дан после Васкршњих празника и било ко од нас би боље водио клуб од ове банде!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "