04-18-2009, 05:07 PM
(04-18-2009, 03:33 PM)Рођак са Севера link Wrote:Све што си написао стоји,ал јел ти мислиш да неко од садашње управе хоће да исправља магарцу крив курац?
Ма каква бре садашња управа, они морају да оду! Само кажем да када отерамо ову управу, следећа коју МИ изаберемо мора да прекине са том праксом. Треба да им дамо пун мандат и сва овлашћења да разјуре сав тај менаџерски олош. Чуј менаџери? То су бре полуписмени бивши исподпросечни фудбалери који су покуповали менаџерске лиценце јер њихов интелектуални капацитет не може да савлада ни дописни курс Народног Универзитета Божидар Аџија, а чији је основни квалитет поквареност и примитивизам ( сад сам се изнервирао) >

Не могу да верујем да је једна таква институција каква је Црвена звезда дозволила себи понижење да уопште комуницира са таквим олошима, али кажем да када дође управа коју Делије подржавају, један од услова за постављење нове управе треба да буде раскид свих дуплих уговора, ако треба и по цену да играмо са омладинским погоном и да не видимо Европу 3 године
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,