Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
Ајој ЉУДИ МОЈИ,БРАЋО МОЈА,ДЕЛИЈЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!Ово данас што је изјавио ДОБРОВОЈЕ ТАНАСИЈЕВИЋ,ДАН ТАНА,КОНОБАР,како год, ме је разочарало!Ма разочарало је МАЛА РЕЧ!!!веома сам љут,у исто време и увређен >Sad !Ја сам се најежио,брука и срамота,невероватно да је тако нешто изјавио!!!!!Прво сам то видео у вестима и ево још сам у шоку!!!!!!Рекао је навијачи Звезде који се зову ДЕЛИЈЕ певају и праве глупости,пале стадионЕЕЕЕЕ(нека каже које стадионЕЕЕЕ !!!! ???Десио се ЈНА,а који су други стадиони?).Али није ми то толико засметало колико ово да ПЕВАМО!По њему ми треба да будемо као Американци(пошто је то његова филозофија),да седимо,једемо и пијемо ! Ево у осталом шта је све изјавио у вези ДЕЛИЈА :
Други проблем који ми много смета је понашање навијача. То траје од утакмице у Кули када сам био в.д. председника, па до последње утакмице јуче. Навијачи, који се зову Делије, на свакој утакмици певају и праве глупости, пале стадионе. Мене је срамота и страшно сам увређен јер они нису свесни да на тај начин вређају играче, управу клуба и руше углед клуба. Ако ти навијачи не постану прави навијачи Звезде, и ако се ти навијачи не удруже са управом и са играчима, да сви заједно градимо будућност и да вратимо Звезду, ми немамо никакву шансу. Ако ми радимо на три различита фронта, спаса нема. Једино јединство може да нас спаси. Чуо сам њиховог представника, а чули сте га и ви, као и многи други, да ће они да скупљају неке паре и да ће они те паре да дају управи клуба. Прва ствар, веома важна, Звезда је клуб и нико не може да има Звездин клуб поред Црвене звезде. Или радимо заједно или нам нема спаса. Ја не желим да будем председник Звезде да бих је уништио, већ желим да је вратим близу места где је била почетком деведесетих. Ако исти тај господин жели да ја будем председик Црвене звезде и да радим на начин на који он планира, спреман сам, али да ми плати 100 хиљада месечно пошто ја тренутно овде немам плату. У том случају ћу ја да радим по његовом плану јер ја сматрам да он нема план и да не зна о чему прича.” 

Преузето са : http://www.redstarbelgrade.com/newsconte...&News=2195     

Прва ствар да тај човек мора да оде одма после ускрса,а може и пре!Неко ко неподржава своје навијаче,неко ко наше навијање(које је међу најбољим у Европи) и нас који смо једини уз клуб сво ово време,увек и без обзира на све,он нас назива особама који желе Звезди зло!!!!Алооооо бреееееееее!!!!!Па НИКО од нас више не воли и не даје Звезди!!! НИКООООО!!!!!!Како сме само да изговара такве речи??? >Sad !!!!Нисмо смели да дозволимо да уопште дође на чело клуба!Знали смо шта ће да буде,али без борбе смо га пустили у фотељу!!!!Е сад хтели ми или не,сад борбу ову коју водимо како он каже још од Куле,морамо да што пре завршимо,јер клуб док год је такав  човек на челу неће ''оздравити'' !!!!!
Друга ствар!!!!!Када се јесенас бирао председник,тражио се неко ко ће да ПРВО врати дугове,затим да врати Звезду тамо где припада(у Европу и да осваја трофеје у Србији ) !!!!на сва УСТА је говорио како ће он да помогне Звезди,како има план да извади клуб из очајне ситуације,да врати трофеје,да доведе Европу на Маракану.....!!!!И шта већ пола године ништа живо неурадише!Живе од данас до сутра,сваки дан неки нови скандал,нова брука за клуб и навијаче!!!А он и компањона исту причу воде!!!!ДОКЛЕ?????Сад као да се каје што је у Звезди,уместо да је почео да враћа дугове,он их још више нагомилава!!!Говорио је да од Звезде не прима плату,асад каже АКО ХОЋЕТЕ ДА БУДЕМ ПРЕДСЕДНИК ДАЈТЕ МИ 100000 ЕВРА МЕСЕЧНО,ЈЕР ЈА ДОСАД НИСАМ ПРИМИО НИ ДИНАРА ОД ЗВЕЗДЕ!!!!!Ало мајсторе,ап сам си се хвалио како непримаш плату,да радиш ово добровољно,сад би ти за исти посао 100000! >Sad >Sad >Sad Е па неможе!!!! Мислили смо ма није Дан Тана битан,он је само фигура,али и да је најмања фигурица,ОН више несме да води клуб!!!!!Пре свега због ове данашње изјаве!!!!СЕВЕР МУ НИКАД ОВО НЕСМЕ ОПРОСТИТИ !!!!!!!!!!!!!Од сад на свакој утакмици јаче него икад да се чује глас против ДОБРИВОЈА ТАНАСИЈЕВИЋА !!!!!!!!!

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 01-08-2009, 06:26 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-04-2009, 07:20 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-19-2009, 08:33 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 04-04-2009, 06:15 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by Храбро срце - 04-16-2009, 09:10 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)