04-16-2009, 03:47 PM
Где си нашао овај извештај? Скинуто са неког сајта или шта?
Ако је извештај аутентичан, најбитније су ставке под тачкама: 25., 26. 31. и 32.
Баш ме занима како су књижили ову ставку под 32? Ако особа Х која је физичко лице позајми особи Y која је правно лице неке паре, зар не би требало да реагује нека пореска полиција која ће то физичко лице да приупита ЈЕ ЛИ БРЕ РОЂАЧЕ, ОДАКЛЕ ТЕБИ ТЕ ПАРЕ??? Па да му испита пословање, па да му прегледа пословне књиге , па да види под којим условима је извршена позајмица, па да му испита порекло имовине. Пазите, НЕ МОЖЕ ФИЗИЧКО ЛИЦЕ ДА ПОЗАЈМЉУЈЕ ПАРЕ ПРАВНОМ ЛИЦУ то је онда чисто прање новца!!!! Физичко лице може да поклони паре правном лицу, али то се онда зове донација а не позајмица. Физичко лице као противуслугу за донацију плаћа држави мањи порез.
Правно лице може да позајми паре другом правном лицу, али то се у принципу не ради, већ се закључују спонзорски уговори.
Побогу људи, ко верује да су они стварно дали те паре?
Како су "они " звезди позајмили паре? Шта, дали паре некоме из рачуноводства на руке и за то добили признаницу???
Ако физичко лице позајми паре правном лицу то би морало да учини у готовом новцу. Шта бре, хоће неко да ми каже да одређена особа која је нпр. у управи звезде има на рачуну 500.000 евра и те паре у овом колапсу привреде држи у банци??? Сумњам да је тако.
Под хитно (!) да образложе ставку 31. -
1.ПОД КОЈИМ УСЛОВИМА СУ УЗИМАНИ КРЕДИТИ,
2.ОД КОЈИХ БАНАКА,
3.ДА ЛИ ЈЕ ЗВЕЗДИНА ИМОВИНА ПОД ХИПОТЕКОМ - СТАДИОН, ЗЕМЉИШТЕ
4.КО ЈЕ УЗИМАО КРЕДИТЕ
5.КОЈИ СУ УСЛОВИ И РОКОВИ ВРАЋАЊА КРЕДИТА
6.ДА СВЕ ДОКУМЕНТУЈУ ПАПИРИМА
Ако је извештај аутентичан, најбитније су ставке под тачкама: 25., 26. 31. и 32.
Баш ме занима како су књижили ову ставку под 32? Ако особа Х која је физичко лице позајми особи Y која је правно лице неке паре, зар не би требало да реагује нека пореска полиција која ће то физичко лице да приупита ЈЕ ЛИ БРЕ РОЂАЧЕ, ОДАКЛЕ ТЕБИ ТЕ ПАРЕ??? Па да му испита пословање, па да му прегледа пословне књиге , па да види под којим условима је извршена позајмица, па да му испита порекло имовине. Пазите, НЕ МОЖЕ ФИЗИЧКО ЛИЦЕ ДА ПОЗАЈМЉУЈЕ ПАРЕ ПРАВНОМ ЛИЦУ то је онда чисто прање новца!!!! Физичко лице може да поклони паре правном лицу, али то се онда зове донација а не позајмица. Физичко лице као противуслугу за донацију плаћа држави мањи порез.
Правно лице може да позајми паре другом правном лицу, али то се у принципу не ради, већ се закључују спонзорски уговори.
Побогу људи, ко верује да су они стварно дали те паре?
Како су "они " звезди позајмили паре? Шта, дали паре некоме из рачуноводства на руке и за то добили признаницу???

Под хитно (!) да образложе ставку 31. -
1.ПОД КОЈИМ УСЛОВИМА СУ УЗИМАНИ КРЕДИТИ,
2.ОД КОЈИХ БАНАКА,
3.ДА ЛИ ЈЕ ЗВЕЗДИНА ИМОВИНА ПОД ХИПОТЕКОМ - СТАДИОН, ЗЕМЉИШТЕ
4.КО ЈЕ УЗИМАО КРЕДИТЕ
5.КОЈИ СУ УСЛОВИ И РОКОВИ ВРАЋАЊА КРЕДИТА
6.ДА СВЕ ДОКУМЕНТУЈУ ПАПИРИМА
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,