Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда - Смедерево , 15.4.09.
Све је данас било лепо. И време, и резултат... па и бројност, мада све док има бар једно слободно место на Маракани то значи да може и боље.
"Ти играш на облацима славе", "Душмани хоће да нас униште", "'Ајде, Звездо, сад на гол"... Косово, Урош... Одличан репертоар песама. Шлаг на торту - обрада песме "Буђав 'лебац". Овде бих само хтео да изнесем своје мишљење, да целу песму мора да прати пун ритам са бубњева, пошто сам пар пута приметио да испадамо из ритма и да каснимо или журимо у односу на оно периодично ударање у бубањ.
Нова зајебанција уз 'Ајде Звездо сад на гол. "Укрштање" копа. Источни део се по столицама помера према западу, а западни део између столица иде према истоку. Мало је било сударања и застоја, али мислим да је целокупна слика деловала сјајно.
Такође је било делотворно и гуркање које је на моменте прелазило у општи хаос на трибини. Приметио сам да након пар таквих ситуација око мене није било неколико ликова који баш и нису били расположени за певање  :Smile
На крају подсећање да у суботу не долазимо ни ми ни навијачи Војводине. Видимо се у следећу среду у Ивањици!
Делије, свака част на данашњем издању!
Είσαι στο μυαλό. Κάτι μαγικό. Οπου πας εσύ. Θα'μαι πάντα εδώ. Να σου τραγουδώ.
U školi sam  učio i ćirilicu i latinicu. Šteta što većina ljudi sa ovog foruma nije imala tu sreću...
Reply

Messages In This Thread
Одг: Звезда - Смедерево , 15.4.09. - by vtomic85 - 04-15-2009, 05:05 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)