Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
(04-14-2009, 04:22 PM)Пијанац link Wrote:[quote author=KizaLion link=topic=3352.msg66710#msg66710 date=1239719908]
Нико није прокоментарисао како су Исах и Паркер хтели да побегну?

Када видим овакве новинске написе ја сам све убеђенији да криза у Звезди није ни упола толико критична колико поједници желе путем својих медија да је прикажу.

[/quote]

Данас на Б92, ваљда реприза, емисије "Инсајдер". Ухватио сам део око продаје земље на аутокоманди - Петар Матић вс Мишковић. Радило се о неких 5 хектара, ако сам добро разумео. Мишковић је купио неки центар за ремонт возила/машина јер је том центру припадало 3 од тих 5 хектара земље. Постављен му је услов да не сме да промени намену тог предузећа које је купио нити да га затвори, у наредне 2 године од потписивања уговора. Направио је социјални програм за раднике, отпустио их и наравно чим су прошле те 2 године, промењен је генерални урбанистички план и он је предузеће затворио, а зграду- халу срушио. Процена је да 1 ар земље на тој локацији кошта 76.000евра!!!  Ајде да се не фрљам много цифрама, али мислим да је предузеће купио за нешто више од 2 милиона евра (нисам сигуран да је баш та цифра), а и сами можете да израчунате да сама земља на тој локацији вреди много више од те цифре. Остала 2 хектара која су му била потребна да би направио тржни центар - није купио јер је изгубио на јавној аукцији од Петра Матића (појма немам ко је тај лик!), па су му пропали планови за изградњу тржног центра....макар за сад.

Јел звучи познато?

Волео бих да могу да видим извод из катастра или поседовни лист из земљишне књиге јер ме занима колико земље припада Црвеној звезди. Верујем да има много више земље од тих 5 хектара.....а процене су да та земља на којој се налази Маракана иде и до 100.000 евра по ару!!!

Јел вам јасно зашто их морамо зауставити? НИКО НЕ СМЕ ДА СЕ ЗАДУЖУЈЕ КОД БАНАКА У ИМЕ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ И ДА НА ЗВЕЗДИНУ ЗЕМЉУ СТАВЉА ХИПОТЕКУ!!! Знате шта то значи? Ако се не врати кредит - земља припада банци која је дала кредит.

Коса ми се дизала од навођења оних оф шор компанија које су они у стању да оснују. Нарочито ме плаши што је велика вероватноћа да у тим банкама код којих се у и име звезде задужују -  они имају огромне депозите, јер те банке, осим имена, немају никакве везе са матичним банкама из Европе. Шта би се десило ако би нека банка преузела звездино земљиште, а депоненти решили да одједном повуку своје депозите из банака? Просто је, банка би остала без пара (шта је банка без пара), па би им предала земљиште у својину да би спречила одлив новца.

Најгоре од свега је што је све ово потпуно законито!!!

Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 01-08-2009, 06:26 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-04-2009, 07:20 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-19-2009, 08:33 PM