Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
(04-14-2009, 02:38 PM)KizaLion link Wrote:Нико није прокоментарисао како су Исах и Паркер хтели да побегну?
Ако је уопште истина . . .
Ево изјаве Паркера-"Не знам шта да кажем. Могу само да поновим што сам рекао и мојим пријатељ"Ne znam šta da kažem. Mogu samo da ponovim što sam rekao i mojim prijateljima i medijima u Južnoj Africi. Iznenađen sam i razočaran. Nisam navikao da se bavim onim što se piše i objavljuje, jer znam da mediji moraju da prodaju nešto, bilo to istina ili ne. Međutim, ovo je bilo pravo razočaranje, koje ne znam kome je moglo da padne na pamet. Čak to nije prošlo kao trač, već nešto što se provlači iz dana u dan.
U Srbiji, Beogradu i Crvenoj zvezdi su me od prvog dana svi dočekali na najbolji mogući način. Počev od čelnika Kluba i zaposlenih u njemu, pa do navijača o kojima sam već rekao svoje mišljenje. Baš zbog takvog prijema, svi oni su zaslužili da im se odužim na terenu, a ja dajem sve od sebe i na treninzima i na utakmicama.
Po prvi put sam napustio fudbal u Južnoj Africi. Imam veliku želju da ostavim dubok trag u Zvezdi i Evropi. Razmišljam pozitivno i mislim samo o terenu, a svaki novi dan je prilika za dokazivanje i dalji napredak."има и медијима у Јужној Африци. Изненађен сам и разочаран. Нисам навикао да се бавим оним што се пише и објављује, јер знам да медији морају да продају нешто, било то истина или не. Међутим, ово је било право разочарање, које не знам коме је могло да падне на памет. Чак то није прошло као трач, већ нешто што се провлачи из дана у дан.
У Србији, Београду и Црвеној звезди су ме од првог дана сви дочекали на најбољи могући начин. Почев од челника Клуба и запослених у њему, па до навијача о којима сам већ рекао своје мишљење. Баш због таквог пријема, сви они су заслужили да им се одужим на терену, а ја дајем све од себе и на тренинзима и на утакмицама.
По први пут сам напустио фудбал у Јужној Африци. Имам велику жељу да оставим дубок траг у Звезди и Европи. Размишљам позитивно и мислим само о терену, а сваки нови дан је прилика за доказивање и даљи напредак."

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 01-08-2009, 06:26 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-04-2009, 07:20 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-19-2009, 08:33 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 04-04-2009, 06:15 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by KocoBo-Cp6uja - 04-14-2009, 02:43 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)