04-14-2009, 11:58 AM
Ја сам гледао утакмицу(преко тв-а наравно) и све време сам се крстио.Судија је стварно тотални КРЕТЕН...прво поништен чист гол војводине, а онда први гол партизана постигнут из офсајда. У суштини нас треба да боли кара и за једне и друге, али то ће се можда нама дести нпр у следећем колу управо против војводине да им врате ове "изгубљене" бодове...и све тако у круг. Све је више судија који не заслужују да суде ни 3. лигу!!!
Треба што пре сменити караџића јер ће нам човек уништити клупски фудбал, али оно што претпостављам да ће бити је да ће причати као
"па ево од када је он на челу репрезентација игра добро". А то што за пар година када неки играчи буду напустили репрезентацију нећемо имати ни репку ни клубове то ништа а? па ко ће стварати те играче??? његов партизан??? па не дај боже да игра неки срђа кнезевић уместо видића!!!
јбг расписао сам се мало али сам нервозан...
Треба што пре сменити караџића јер ће нам човек уништити клупски фудбал, али оно што претпостављам да ће бити је да ће причати као
"па ево од када је он на челу репрезентација игра добро". А то што за пар година када неки играчи буду напустили репрезентацију нећемо имати ни репку ни клубове то ништа а? па ко ће стварати те играче??? његов партизан??? па не дај боже да игра неки срђа кнезевић уместо видића!!!
јбг расписао сам се мало али сам нервозан...
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!