Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-Банат 11.4.2009.
(04-11-2009, 05:35 PM)yoca93 link Wrote: Опет је било ,,камермана,, што ми је опет засметало, и питам се кад ће се стати на крај више томе  :-\
Ја донекле и могу да схватим људе који први пут дођу на Север, па им је све занимљиво и онда снимају (вероватно размишљају у фазону - ко зна кад ћу поново доћи, дај да ми ово буде успомена). Ок, капирам да стану са стране, до истока или запада и да сликају. Мада, то могу да ураде и ако буду НА истоку или западу. Али не иде ми у главу како неко може да буде толико без мозга да у самом копу, на оним степеницама, 5 редова од шипке, врти телефон лево - десно и снима. То је прво радио дечко од неких двадесетак година, а после њега и клинац који ми делује као да има непуних 12 - 13. Добро, стварно је било лудило, феноменална атмосфера, али људи који су задужени за сајт delije.net ће све то окачити на Youtube, па може и одатле да се скине снимак, нема потребе за "аматерским" снимцима.
Не волим понављање, али морам да упутим честитке свима од шипке до последњег реда који су данас допринели оваквој атмосфери. Пре свега свака част за раздвајање копа на 2 дела, на трибини је било одлично, а једва чекам и да видим како изгледа на снимку.
Видимо се у среду!
Είσαι στο μυαλό. Κάτι μαγικό. Οπου πας εσύ. Θα'μαι πάντα εδώ. Να σου τραγουδώ.
U školi sam  učio i ćirilicu i latinicu. Šteta što većina ljudi sa ovog foruma nije imala tu sreću...

Messages In This Thread
Одг: Одг: Звезда-Банат 11.4.2009. - by vtomic85 - 04-11-2009, 06:13 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)