11-13-2003, 06:43 PM
Ja sam, uostalom kao i svi mi cigani mrzeo yugoslaviju, i nisam navijao za reprezentaciju. Vi, stariji ( kao npr. Buda, Sima... ) ste jos i imali priliku da navijate za nacionalnu selekciju, a ja od kada sam, da kazem, postao navijac reprezentacija se bojkotuje, te nisam bash imao prilike da navijam za istu ( iako sam, priznajem, bio na nekoliko utakmica. Sa hrvatima i josh par nebitnih... ).
E, sad, promenom imena sam poceo da pratim reprezentaciju ( iako na utakmice jos uvek ne idem ali bice i toga, polako ). No, u svakom slucaju podrzavam ovu reprezentaciju, te mi je draga svaka pobeda iste. Sto se Zigija tice, ja mislim da ce on vec sledece sezone biti jedan od standardnih reprezentativaca, e sad, nadam se da ce ostati u Zvezdi, da ga necemo bash odmah prodati...
Nemoj da vas je sramota ili nesto!
Velja
E, sad, promenom imena sam poceo da pratim reprezentaciju ( iako na utakmice jos uvek ne idem ali bice i toga, polako ). No, u svakom slucaju podrzavam ovu reprezentaciju, te mi je draga svaka pobeda iste. Sto se Zigija tice, ja mislim da ce on vec sledece sezone biti jedan od standardnih reprezentativaca, e sad, nadam se da ce ostati u Zvezdi, da ga necemo bash odmah prodati...
Nemoj da vas je sramota ili nesto!
Velja

Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА