04-10-2009, 07:14 PM
(04-10-2009, 06:51 PM)buteo serbiano link Wrote:-Рецимо , са тих 19 представника, имају ли Делије већину на Скупштини?прво што се тиче дуга и државе, она да је хтела помогла би до сад сто пута али није. Дотични "финасијер" финансира и 90% странака па неће држава да му се замери у његовом уништавању клуба.
-Ако је клуб изгубио утицај и у заједници прволигаша и у судијској организацији, ако нам на Маракани суде као да смо ми гости, ако имамо само 1 играча у репрезентацији, ако лешинари из жуте, црвене и црне штампе свакодневно испирају уста дешавањима у звезди, ако на утакмицама репрезентације или дербију нема места за звездиног председника на трибинама.....извини, али изгубили смо поштовање као клуб, као институција, ако баш хоћеш као бренд. Са друге стране, Делије одржавају онај стандардни ниво звезде, чини ми се да је то тренутно једина светла тачка у клубу.
- за број чланова Делија у Скупштини сам те исправио невезано за утицај већ ради баратања чињеницама
- А иначе та иста јавност, савез, држава, судство, мурија готиве Делије у пичку материну. Тачно је да смо нажалост једина светла тачка тренутно, али то не значи да су Делије бренд, поготово не већи од Црвене звезде.