04-09-2009, 07:25 AM
Quote:Мени није јасно јел ово исти онај Милијаш кога смо гледали у дресу Србије?!?
Quote:Неутралисали су нам два најбоља играча Милијаша и Кормана и ту је био крај свим нашим надањима...
Quote:Милијаш је сам себе неутралисао, од почетка полусезоне игра ко куртон. А Короман је тотално незадовољан ситуацијом у клубу и види се да нема нимало воље више за било чим...
10.3.2009
Quote:- Ја сам и до сада у више наврата истицао да ми је лепо у Црвеној звезди, и да бих волео да каријеру наставим као капитен овог тима. Ево, та жеља ми се управо данас и остварила, и веома сам задовољан и срећан што сам потписао нови четворогодишњи уговор. Убеђен сам да је ово нови велики почетак стварања моћне Црвене звезде и да ћу ја, као капитен врло перспективног и младог тима, успети да и себе играчки потпуно остварим и докажем да је Звезди место у Европи, рекао је Ненад Милијаш.
Пре овог просеравања договорио је да добија 250.000€ по сезони и фиксно обештећење за Звезду ма колики трансфер био.А затим је "експлодирао" за репрезентацију јер Антић има где и коме да га препоручи.А у Звезди је убрзао игру Рањеног Пужа на ниво брзине примања интравенске инфузије кап по кап.Нема шта,стварно КАПИТЕНСКИ!Шмелету Кокију приватном извођачу царинику и порезнику фудбалске лопте нервозном лептиру желим да пронађе духовни мир и спокој на далеком истоку....