Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
Цептер: Нудим Звезди 1,5 милиона евра
Субота, 4. април 2009. 12:44   

Српски бизнисмен Милан Јанковић познатији као Филип Цептер изјавио је да је спреман да постане генерални спонзор Црвене звезде улагањем 1,5 милиона евра у клуб.

"Спреман сам да спонзоришем Звезду. То значи да клубу нећу дати позајмицу, већ новац у неповрат. Заузврат, наравно, екипа би рекламирала моју компанију", изјавио је Цептер за "Спорт".

Он је истакао да је још пре неколико месеци понудио финансијску помоћ црвено-белима, али да му водећи људи клуба још увек нису одговорили, нити направили "пакет" понуду.

"Спреман сам да постанем генерални спонзор Звезде, који би у клуб донео 500.000 евра на годишњем нивоу. Основни услов је да уговор буде потписан на три сезоне. То, међутим, не значи да улазим у Управу клуба, уколико услови договора не буду тако дефинисани. Ипак, ја нисам још добио понуду и Звезде и нисам ни спреман да причам опширније о томе", додао је Филип Цептер.

Српски бизнисмен је истакао да у зависности од резултата екипе, постоји могућности да се спонзорски уговор удвостручи.

"Уколико Звезда буде играла добро, што им је свакако у интересу, биће и више новца. Можда и дупло", нагласио је Цептер и додао да је упркос чињеници да клубу из Љутице Богдана не цветају руже у последње време спреман да уложи у њега јер је "Звезде бренд и веома добро зна шта значи на тржишту".

Председник Звезде Добривоје Танасијевић наводно је рекао да ће по повратку из САД позвати Цептера и понудити му да буде генерални спонзор клуба.

У ишчекивању тог позива Цептер тврди да није одустао од куповине Звезде, уколико једног дана дође до приватизације.

"Ако дође до приватизације и Звезда буде на тржишту, свакако ћу конкурисати за њену куповину. Ипак, како сада ствари стоје и докле се стигло са законском регулативом, још увек није реално да се нешто тако и догоди", рекао је Филип Цептер.

(МОНДО)

Пијанац: http://www.srbijazemljaheroja.com/cirilica.html

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 01-08-2009, 06:26 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-04-2009, 07:20 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-19-2009, 08:33 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 04-04-2009, 06:15 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)