04-02-2009, 02:05 PM
(04-02-2009, 05:31 AM)Пијанац link Wrote:[quote author=Храбро срце link=topic=3352.msg66352#msg66352 date=1238624268]Ако СЕВЕР буде ћутао у суботу око овога,верујте ми доста ДЕЛИЈА ће да изгуби интерес да долази на СЕВЕР!!!
Ја никад нисам ни долазио из интереса на Север, а не планирам ни у будуће. Само искључиво из љубави. Нека служи на част сваком кога ће ова медијска хајка натерати да престане да верује групи Делије Север. И могла би мало да се смири ситуација. Револуција се диже на трибини, а не на форумима.
[/quote]
СВИ ИГРАЧИ ПРОЛАЗЕ,И ТРЕНЕРИ И ЧЛАНОВИ УПРАВЕ,САМО СЕВЕР ОСТАЈЕ,ЗВЕЗДУ ЧУВА НЕМА НИКАД ИЗДАЈЕ!!!
брате Пијанац слажем се са тобом...
...рећи ћу само-ови који су на челу клуба не заслужују ту да буду...јер немају страст,немају љубав према Звезди,већ гледају на Звезду као на фабрику у којој ће да згрну силне новце!!!...
...а они који су на челу Трибине,то су заслужили управо том страшћу и љубављу према Звезди!!!
...и знам да ће наћи прави одговор на ово све...!!!
...а ја немам намјеру да напустим Север због натписа у новинама,због идиотских функционера,због невиђене репресије...!!!...као ни вјерујем 95 % ,Севера али Севера на Јавору,Напретку а не Севера на милану (част изузетцима)!!!...
и за крај само:
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ............