Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
Поред свог хаоса,русваја,сад ће и стадион да нам буде у хаосу :
http://www.crvenazvezdafk.com/poceli-rad...ontent.htm
Више не желим овде да пишем,односно да разглабам,предлажем,....!!!Ја ћу се потрудити да дођем на све утакмице до краја сезоне на Маракани,будем један више ДЕЛИЈА на СЕВЕРУ јер верујем да само на том месту могу да стварно помогнем клубу !верујем у људе који воде ДЕЛИЈЕ СЕВЕР и шта год они одлучили ја ћу да поштовати и потрудићу се да урадим што се од мене буде тражило!!!Овде на форуму ништа нећемо постићи само трошимо своје време на празне приче о Мишку,приватизаццији,конобару,финансијама,....!!!!!!
Верујем и желим да верујем да они који одлучују у име наше групе имају јасну идеју шта радити и како се борити и вратити Звезду на прави пут!!!Требамо се мало смирити,охладити главе и срце,свима је тешко,сви ми који волимо Звезду свим својим бићем осећамо бол,иако свако од нас има својих брига,проблема,обавеза(породица,факултет,финасије,....) сви ми поред свега тога будимо се са једном само мисли у глави,а то је како вратити Звезду на ВРХ и докле ће ова агонија трајати !Сву своју снагу и енергију,љубав према Звезди,треба да употребимо само на једноом месту,месту одакле једино можемо да помогнемо,месту које има невероватну моћ када смо у њему а то је СЕВЕР !!!!!Волео бих да до краја сезоне Маракана буде пуна,али то је немогуће!Да има барем 40 хиљада Звездаша у овој Србији који воле Звезду као ја или као остали људи овде са форума и да разумеју тренутну ситуацију као МИ  то би се онда остварило,али овако КО ИХ ЈЕБЕ СВЕ !!!!!Многе битке СЕВЕР је водио,увек сам,ево пример је последњих  2 године,сами у борби за клуб,за НАВИЈАЧКУ слободу,за ПРАВДУ,... и то боримо се против свих!!! И из сваке битке излазимо уздигнуте главе,као победници и постајемо све јачи,снажнији,паметнији!!!!Лепо кажепесма Маракана дал је пуна, ил' смо само МИ !!!Борићемо се да последњег даха и ко стане на нашу страну,добро је дошао и изабрао је једину праву страну,а остали док год су живи не би требали ни да кажу да су навијачи Звезде,јер само би тако осрамотили нас,праве Звездаше који смо и сад ту када је најтеже у целој историји клуба и који ћемо бити увек уз њу !!!!И за крај песма која најбоље осликава ово што сам маписао: ДОК ЈЕ НАМА СЕВЕРА,ЈАКОГА,СЛОЖНОГА,ЗВЕЗДА ПОТОНУТИ НЕЋЕ !!!!!!!!!!!!!

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 01-08-2009, 06:26 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-04-2009, 07:20 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-19-2009, 08:33 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by Храбро срце - 03-30-2009, 01:42 AM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 04-04-2009, 06:15 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)