03-29-2009, 01:08 PM
Синоћ прво што сам урадио када сам укључио нет дошао сам овде на форум јер ми се цео дан та идеја мотала по глави !после сам отишао на званични сајт Делија и нисам могао да верујем да се иста прича покренула и тамо и да су изнете слична размишљања као и овде!Једноставно ДЕЛИЈЕ су једини разлог због кога је клуб још увек у животу и на то сам мислио када сам рекао да много Звездаша,народа стаје у страну ДЕЛИЈА! Можда они и даље имају тај став да је СЕВЕР скуп наркомана и хулигана,али ипак схватају нашу борбу,схватају да је СЕВЕР сво ово време једини говорио истину !Рукометаш рече за повратак публике на стадион да то није наш посао већ Маркетинга клуба !Па они да су хтели могли су то да ураде већ 50 пута!уместо тога они путују по свету и пуца им за Звезду и њене проблеме!!!Досад смо доста тога трпели,стајали са стране и скоро НЕМО посматрали како нам уништавају клуб из дана у дан !Дошли смо на границу истребљења а ми и даље тако стојимо по страни! Задњи тренутак је да се крене у акцију !Што се тиче сабора,све медији су објавили као најважнију вест ДЕЛИЈЕ добиле 19 места у скупштини!И одма су кренуле приче,ето ти идеш тамо да навијаш,ти волиш Звезду,а они тамо боре се за фотеље!Ја тим људима верујем и то што смо добили толико места је велика наша победа,прва после много времена!Али ипак зашто се није отворено ''напао'' Мишковић,Мићовић,Козић,.... сва та банда која је дошла,а имала је само један задатак да опорави Звезду финансијски,а уместо тога направила још већи дуг ?Да су ДЕЛИЈЕ директно упериле прстом на НАЈВЕЋИ проблем Звезде,на оне који су преузели клуб у лошем стању,а од тада направили још већу катастрофу,мислим да би стварно велика маса људи онда стварно стала на страну ДЕЛИЈА !А овако ЈА и Ти знамо зашто су ДЕЛИЈЕ добили 19 места у скупштини,ЈА и ТИ верујемо тим људима,али зато остатак народа,Звездаша,.... мисли оно што сам већ рекао:Ето ви идете тамо,остављате задњи динар,навијате јер волите ту Звезду до смрти,а њих пар се богати на вама !Значи сабор је био и ми смо требали да придобијемо Звездаше рекао сам већ како,али једноставно сабор је био,прошао и све је остало исто!!! нема везе идемо даље,много је утакмица пред нама и треба да кренемо у акцију и то већ пре Чуке !Још нешто мени је Звезда најважнија ствар на овоме свету!Важнија и од самог живота!Многи и даље не схватају у какавом се гадном сосу налазимо,све као мисле биће то добро,дићи ће се кредити,или ова нова ,отераћемо све,довешћемо Џају и бићем све сјајно !Али исто тако уместо да се сад тотално окренемо према једном проблему а то је Звезда,ми и даље говоримо о Косову,Урошу,.....!!!!Свакако да треба на свакој утакмици певати и о светој земљи и о нашем брату,треба да се настављају акције и око Косова и уроша,али једноставно неће се ништа пуно променити ако се на неко време посветимо искључиво проблемима клуба!!!Ово кажем јер колико год да смо ми порасли у последњих пар година,колико год смо организованији,јачи,једноставно немамо ону СНАГУ одд пре неколико година !Пре је било довољна једна утакмица да СЕВЕР каже управа напоље,Џајо одлази,Бајевић одлази,..... и сви су они одлазили јер је СЕВЕР то тражио !И то су неке величине које су за свако поштовање(један Џаја,један тренер као што је Бајевић...),а сад једну обичну матору,сенилну будалу не можемо да отераамо!Певамо Дан тана одлази већ 5 месеци и ништа !То је оно о чему причам,да ми још доста треба да скупимо снаге да би отерали ове лопове,лицемере,лажне Звездаше !