Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
(03-24-2009, 02:39 PM)Храбро срце link Wrote:И ако мислите да нема има нешто још горе!На крају сезоне отићи ће тренер,ако га ми не отерамо због лоше игре,онда ће сам отићи због понуда из Белгије ,који је сам спомињао неки дан!И онда ће опет довести неког ''СТРУЧЊАКА'' који ће имати неку своју визију,неке своје играче и тако све у круг!Године ће да пролазе,титула неће бити,смењиваће се тренери,играчи,....,а ми ћемо се курчити нашим кореографијама,песмама,навијањем и причаћемо о Барију и како се некад играо фудбал и какви су фудбалери некад били !Е то не смемо да дозволимо,него лепо на лето да се доведе неки прави ТРЕНЕР,великог имена и угледа у фудбалском свету!Неко ко стварно може да дигне Звезду и Зведзину игру на Европски ниво,а наравно за то су потребни и играчи!!!Бурно пролеће и још бурније лето нас очекује !

Стани мало !!! Утакмица у суботу је била катастрофа и тачка, прича завршена.
Зашто би ми отерали Јаневског ? Зато што није освоји титулу ?! Дали је ово исто био сценарио са Jанковићем пролетос ? Јесте. Дали смо последње 2 сезоне променили 50 играча (мање-више) ? Да. Дали треба да сада извучемо поуку из свега овога  ?! ДА !!  Значи: Стоп мењању, тумбању и осталим срањима. Јесте "краткопамтила", за не поверовати. После дебија, Напредка, па чак и ОФК-е, су сви били супер, права појачања.......Илија је направио супер посо итд., итд.

П.С. То што Звездина деца играју за друге је сасвим друга прича. Такођер мислим да им је место на Маракани.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 01-08-2009, 06:26 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-04-2009, 07:20 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-19-2009, 08:33 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by Eribo - 03-24-2009, 10:02 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 04-04-2009, 06:15 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)