03-24-2009, 02:29 PM
После дужег времена гледао сам утакмицу преко ТВ-а и најрадије бих волео да нисам гледао,или још боље да су уместо утакмице да ли неку емисију из забавног програма!Најгора утакмица од кад ја пратим Звезду и фудбал уопште!Губила је Звезда утакмице,играла је лоше,али овако никад!!!Ни ЈЕДНУ ЈЕДИНУ ШАНСУ не створити за 90 минута!Ееееееееејјј бре!!!!! >
:o
Ни једну акцију!Одбрана лоша,шупља(а одрекли смо се онако Гаја),изузев Стаменковића сви су очајни !Нинков и Пејчиновић су играчи за Чукарички,Борац,али за Звезду НИКАКО !Такође Оумару,није потрчао ни једном!Шеткао се тако по терену и није чудо што је био сваки пут у офсјаду!У реду не треба толико сад псовати нападаче,истина је да нису добијали лопте,истина је да нема везе између средине и напада и одбране и средине,као да је на Бањици јуче играо аматерски клуб из 5-е лиге !Одсуство Коромана се види и колико год ми не волимо то да кажемо али он држи Звeзду у животу кад игра,даје ту енергију,срчаност,борбеност!Такође Лазетић који види се да је класа изнад јер сваки дуел је добио,много фаулова је направљено над њим,сваки напад крене од њега,прими лопту на 20'ак метара изнесе је до пола,преда,...Значи за сваку похвалу његова игра и залагање !А остало,стварно АГОНИЈА,ЧЕМЕР,ЈАД !А знате шта је највећи фазон и шта ме боли највише и због чега сам љут !?Што у Раду играју Звездина деца!И уместо да си те клинце довео у клуб,ево сезона је већ изгубљена,па уместо да њих гураш,ми доводимо ЈУЖНО АМЕРИЧКЕ И АФРИЧКЕ БОГОВЕ ФУДБАЛА!Ништа ти нису бољи од наших клинаца,е то је мука највећа!
Уместо да градимо тим на клинцима од 17,18,19 година,па ту додаш 2,3 искуснија и 2,3 странца ми радимо обрнуто!Последња генерација Звездине деце су били Јанковић,Ковачевић,Видић,Дудић,Баста,Миловановић,.... и сви знамо какав је то тим био,како су играли и шта смо све освајали!!!И уместо да правиш нове Видиће,Басте,Миловановиће,ми тренирамо ЈужноАмериканце и Африканце који ништа нису бољи од тих наших клинаца који уместо у Звезди ,играју у Раду,Офк,.... и забијају нам голове и разбијају нас!Док год се не опаметимо тако ће нам бити ! Исад како ће народ доћи да гледа Звезду,да навија кад виде онако очајан тим и игру !Мени је први пут у животу тешко да одем на утакмицу!Не зато што имамо 11 бодова мање,што смо већ изгубили титулу,већ једноставно ја идем навијам,дајем целог себе и једино што тражим за узврат су голови,победе!А то са оваквим тимом,тренером није могуће !

Уместо да градимо тим на клинцима од 17,18,19 година,па ту додаш 2,3 искуснија и 2,3 странца ми радимо обрнуто!Последња генерација Звездине деце су били Јанковић,Ковачевић,Видић,Дудић,Баста,Миловановић,.... и сви знамо какав је то тим био,како су играли и шта смо све освајали!!!И уместо да правиш нове Видиће,Басте,Миловановиће,ми тренирамо ЈужноАмериканце и Африканце који ништа нису бољи од тих наших клинаца који уместо у Звезди ,играју у Раду,Офк,.... и забијају нам голове и разбијају нас!Док год се не опаметимо тако ће нам бити ! Исад како ће народ доћи да гледа Звезду,да навија кад виде онако очајан тим и игру !Мени је први пут у животу тешко да одем на утакмицу!Не зато што имамо 11 бодова мање,што смо већ изгубили титулу,већ једноставно ја идем навијам,дајем целог себе и једино што тражим за узврат су голови,победе!А то са оваквим тимом,тренером није могуће !