03-20-2009, 04:42 PM
(03-20-2009, 02:35 PM)MACAK link Wrote:Мени није јасно зашто нису присуствовали сви кандидати за скупштину.Срамота за такозване финансијере што бојкотују сабор.Буди мушко и изађи за говорницу и кажи шта си урадио за 100 дана и колико си пара донео клубу.
Па како мислиш да присуствују финансијери када пребијену жуту банку нису унели у клуб. Најлакше је зато не доћи и изигнорисати цео Сабор.
Неко рече да Добривоје није проблем. И слажем се са тим да није. Проблем је то што тренутно нема човека или групе која ће да преузме клуб и озбиљно почети да ради на сређивању односа, финансија итд.... . Знамо где је проблем, знамо ко је проблем, али нема компетентних људи (бар за сада).
Хајде мало да дотакнем и добре ствари у овом свеопштем црнилу у клубу. Сабор је протекао по мени јако добро и потсетио је на оне састанке од пре не знам колико година када се знао ред у клубу. Ова управа ће да запали из клуба брзо и то није проблем. Мислим исто тако да Ивића и Јаневског треба оставити и не мењати после ове сезоне. Слажем се са конобаром да је Ивић одрадио одличан посао у прелазном року. Та полуга Ивић-Јаневски-играчи је по мени некако најосетљивија а играче треба пустити да раде и стварају јак тимски дух.
У вези Ивића имам пар ствари: шамар у вези Шишића и његова плата од које ми се заврти у глави јер је не примерена финансијској ситуацији у клубу а богами и у свету.