Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Застрашујуће: Убијен младић у НБГ!
У Србији ништа ново. Народ затрован од стране медија не реагује, није ми само јасно докле овако и шта то треба да се деси да би народ изашао на улице.
У демократским државама због оваквих ствари горе градови, народ је уједињен.
Јочић је био мало дете за ову свињу, која ће ето да суспендује пандура који је пуцао, онда ће "доказати" како је пиштољ опалио сам од себе па ће да га врате на посао за пар месеци.
Медији ко медији лупетају, једни пишу како је упуцан у чело, потиљак, слепоочницу...
Дечко је мртав, убио га је припадник који је ту да спроводи ред и да примењује закон.
Цела држава је отишла у курац, сад очекујемо ново обећање власти. Пошто су пропале приче о бесплатним визама, уласку у ЕУ, 1000 евра за акције... Битно је ми да усвајамо законе о равноправности изопачених. Очекујем ускоро и неко срање којим ће покушати да прикрију све што се дешава. У свакој нормалној држави министар полиције подноси оставку ако се деси да припадник полиције убије неког на дужности без разлога, а Зарић је друга жртва после Панића
Докле бре мајку вам пандурску?
Reply

Messages In This Thread
Одг: Застрашујуће: Убијен младић у НБГ! - by rukometas_bg - 03-20-2009, 02:03 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)