06-06-2003, 09:32 AM
Pa zasto da kazemo pa ajde nema veze ! Nisam namerno hteo da kazem da cemo ako ovako bude biti glavna meta zajebavnja kod groblja a i drugih. Pazi, ja nisam u fazonu da moraju samo srbi da igraju u Zvezdi, ali da citam vesti kako dolaze Siptari i Turci kao talentovani mladi igraci pa to je molim vas da se pokrijem preko glave !!!
MIslim da je klub formirao neki tim tj strucni stab ali da Zmago nije nikako dobro resenje, ok je on kao skaut , sa Skunislavom i Obinom svaka cast ali brate , pa nebi voleo da mi ni dodje neki talentovni italijan a kamoli turcin!
Lepo sam ispisao tim iz sezone '96/'97 e pa tad smo imali tako cool i do jaja tim , za ponos i sto ga nebi imali opet , mislim slican fazon , nemora sad da se ti isti igraci okupe nego da se uradi isti plan.
A sto se tice igraca iz Zvezdine skole pa nasa uprava je sutnula sve sto valja !
ako nije tako onda stvarno !
Stojakovic ( ok , covek je hteo da pali za grcku )
Rakocevic
Radmanovic
Jaric ( dobro on nije zvezdina skola ili jeste )
Vujanic
ma ima ih dosta ali eto da ih je zadrzala ko zna kako bi bilo !
Uglavnom ovo mi se nikako ne svidja !
MIslim da je klub formirao neki tim tj strucni stab ali da Zmago nije nikako dobro resenje, ok je on kao skaut , sa Skunislavom i Obinom svaka cast ali brate , pa nebi voleo da mi ni dodje neki talentovni italijan a kamoli turcin!
Lepo sam ispisao tim iz sezone '96/'97 e pa tad smo imali tako cool i do jaja tim , za ponos i sto ga nebi imali opet , mislim slican fazon , nemora sad da se ti isti igraci okupe nego da se uradi isti plan.
A sto se tice igraca iz Zvezdine skole pa nasa uprava je sutnula sve sto valja !
ako nije tako onda stvarno !
Stojakovic ( ok , covek je hteo da pali za grcku )
Rakocevic
Radmanovic
Jaric ( dobro on nije zvezdina skola ili jeste )
Vujanic
ma ima ih dosta ali eto da ih je zadrzala ko zna kako bi bilo !
Uglavnom ovo mi se nikako ne svidja !