Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
(03-16-2009, 07:17 PM)Пијанац link Wrote:Друго, Толе је гробар од прилике онолико колико је и његов први сарадник Бата Ђора Циган. Пише њима двојици негде у биографији да су радили у Партизану, односно Звезди ал' то код њих остаје мртво слово на папиру. У пракси они раде искључиво у своју корист и у корист својих џепова. Сигурно да из тог правца долази директива да се ту и тамо Звезди подкрешу крила, ал' то апсолутно нема везе са тим ко је где раније радио. О љубави тек да не говорим, јер би ти људи и мајку продали за паре, а камо ли бивши клуб.

Управо то, право поређење. Да су у могућности и да им тако одговара, променили би они стране моментално. Заболе их и нас и за глодаре, они за свој џеп играју. Можда није главни узрок, али ми се чини да је то Звездаштво почело да нестаје баш све дубљим уласком оног зла у наш клуб.

Не знам да ли је дозвољено причати о предстојећем Сабору, ако није, бришите... Надам се да се варам, али мислим да нам предстоји још једна брука. Ништа се ту неће решити, само ће се наслађивати сви они који нам не мисле добро. Бингулчићева екипа ће да буде изузетно гласна, али наравно, неће имати снаге за преврат. Ова гамад из садашње управе ће да се потруди да испадне још веће говно(човек би помислио да је тако нешто немогуће, али они увек изненаде) и из њихове паткометрије ћемо добити само још једну бруку. Шта год да се деси, неће на добро да изађе.

Је л зна неко каква је процедура приликом бирања Скупштине? На који ће начин они уопште расподелити она предвиђена места? Капирам да су се Делије већ одредиле шта и како, али шта са осталима, са комисијама, спонзорима, радним заједницама... да неће можда да броје гласове у Медија центру!?

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 01-08-2009, 06:26 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-04-2009, 07:20 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by Вајти - 03-16-2009, 07:55 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-19-2009, 08:33 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 04-04-2009, 06:15 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)