03-16-2009, 12:10 AM
ДАЈ ГОЛ - Види стварно,то је то !Кажем ти ја сам добио то у поруци на моб. !Није битно одакле је,али стварно добра фора,ко су и шта су кроз историју !А што се тиче песама,слажем се да није ово место за њих!Ово се односи на песме које неко направи(смисли) желећи да та песма заживи једног дана на СЕВЕРУ !Океј је ако ти падне неки стих,нешто лепо из срца,или нешто што има везе са тренутном ситуацијом па одлучиш да поделиш са свима нама,али кажем нешто што правиш,да би се једног дана певало на СЕВЕРУ није место овде!Или можда на овај начин!Ево навешћу свој пример!Већ 5 година пишем о Звезди!Стихове,песме,мелодије,......Има ту свега!И пре неких пола године сам видео снимак на ју тубу ГАТЕ 7,снимак са утакмице!И у пола минута створио ми се текст у глави!!!!И чим сам први пут отпевао песму рекао сам себи то је то,то је оно што сам тражио 5 година!!!!имам неколико верзија те песме и што је најважније ОРИГИНАЛНА је МЕЛОДИЈА али и текст!!!!!!Значи БРАЋА су ми били инспирација за мелодију,али сам толико мењао мелодију и ритам,да је на крају ово моје испало нешто сасвим другачије(боље) и нешто ново,оригинално!!!!Е онда сам много времена провео тражећи по европи,јужној америци да нема таква или слична мелодија и нисам је пронашао!И рекао сам одрадићу то како треба,снимити са бубњевима и са неколико другара,затим то претворити у снимак(нешто на фору ових нових песама што су прављене и постављане на ју тубу )!!!!То уопште није тешко,једноставни програми,мало вежбе и стварно то може свако да направи,ко се и мало разуме у компијутере!И на крају ћу то дати одређеним људима и ко зна,можда до краја ове сезоне је запевамо на СЕВЕРУ
!!! Мислим да је овај мој начин сасвим добар,значи смисли,сними,дај некоме одговорном и можда је ДЕЛИЈЕ запевају!Мени је стварно велика жеља да створим песму која ће се певати на СЕВЕРУ,јер увек ме је занимало како се осећају они људи који чују ''своју'' песму како се пева на СЕВЕРУ,или они људи који осмисле неку кореографију,паролу,....!!!!ја знам да ћу кад је први пут чујем бити веома срећан,да ће ми срце бити пуно,да ћу бити поносан,јер сам отишао корак даље у давању себе Звезди и СЕВЕРУ!Једностано испуниће ми се једна велика жеља,а после ко зна,....
!!!!!!!