03-15-2009, 02:22 PM
(03-15-2009, 02:03 PM)ЧИЧА КЕЖУЛТРА link Wrote:брате у неку руку си у праву...али зар то онда не иде њима на част и образ...мислим и овако нас копирају...али лијепо изнад сваког текста пише датум и вријеме кад је послан...а ако су толико људи малени и лопови (шшто већина јесте) нека копирају...
а то да се пошаље администраторима...хм...мислим да људи имају и онако пуно посла још када би свако слао своје приједлоге...али не знам...нека они кажи шта мисле о томе...
Ево ти пример.Неко на форуму напише одличну идеју за неку паролу где се прозива друга навијачка група.Та група то прочита и спреми одговор на ту нашу прозивку.Ми испадамо смешни.
пример неке идеје за песму.Напишу се речи и на коју мелодију се пева,и например,већ следећи викенд такву песму певају Шанери Шабац(дајем само као пример),само уместо звезда ставе Мачва.
Добро,не мора админима и модераторима да се шаљу приватне поруке.Ваљда знате некога са трибине и директо реците људима на утакмицама.Форум је једно, а трибина је нешто сасвим друго.Ти као Бањалучанин ,идеш са осталима из тог града на утакмице,ви имате контакте са људима из Београда,и тако да се шире информације.