Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
oфк-Ц.Звезда, субота 14.03.
(03-14-2009, 06:58 PM)Red Star Forever link Wrote: [quote author=vtomic85 link=topic=3538.msg65890#msg65890 date=1237052063]
Данас је на трибини са индијанцима било неколико правих навијача, неколико нас који смо дошли да одеремо грла и дланове. Поред мене стоји дечко који се 10 минута нервирао што од барјака не може да види шта се дешава на терену. Иза мене стоје ликови који су причали о рибама првих 15 минута, а онда су почели да певају сваку трећу песму, и то до пола. Не дај Боже да користе дланове... Руке се држе строго прекрштене на грудима.

Попиј пиво што рече мој претходник и искулирај, а за овај део који сам издвојио има решења... Поричај са тим људима, ти и твоји другари, укажи им где греше ако ти је стало, а ако мислиш да не можеш сам то да решиш обрати се ономе ко мислиш да може, а ако ни ту не видиш решење, оди на део трибине где нема таквих, једноставно буди са навијачима!!!
[/quote]

Брате мој, био сам у центру трибине (по ширини), у првој трећини (по висини). Где да очекујем навијаче, ако не ту???
Сам сигурно не могу да решим проблем десеторо људи око мене који не певају... А онај који то може да реши је, као што написах у свом првом посту, био прилично далеко, скоро скроз до Запада...
Ма, долазим у среду на Маракану и сева ми Паја за све!
Είσαι στο μυαλό. Κάτι μαγικό. Οπου πας εσύ. Θα'μαι πάντα εδώ. Να σου τραγουδώ.
U školi sam  učio i ćirilicu i latinicu. Šteta što većina ljudi sa ovog foruma nije imala tu sreću...

Messages In This Thread
Одг: oфк-Ц.Звезда, субота 14.03. - by vtomic85 - 03-14-2009, 07:19 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)