Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Хајка" на Звезду
Од тих ствари које су набројане у Пијанчевом посту, условно речено, ставке један и три су отприлике оно што ми смета и због чега сам и поставио тему.Ако постоје друга мјеста адекватна за причу о томе, у реду.
То што су текстови како се каже плаћени, не мислим да је разлог да такво нешто  прође без коментара, па макар овако.Не зависи пуно од нас и наше дискусије овдје да ли ће они добити на важности, важни су самим тим што су се појавили на најударнијем мјесту у једном од најтиражнијих дневних листова у Србији и РС, а без адекватног одговора.То је све дио једне широке приче која траје неколико година а на коју се надовезује тај наш положај  у фудбалским форумима.
Ово друго, ко је бољи итд , нико од нас не навија зато што наш клуб у било ком спорту мора да буде први и стално побјеђује.Глупо и дјетињасто ми је то да коментаришем....Навијаш и надаш се најбољем увијек, па шта буде..

Мада сте у праву, можемо ми да причамо о овоме и жалимо се једни другима, то је све онако укруг, сви ми мање - више дијелимо исте ставове.Жао ми је ако сам пореметио нека правила, али не могу да вјерујем да смо као клуб дошли до тога да нам раде овакве и сличне ствари а то се узима здраво за готово.Одатле разлог за ову тему...

Messages In This Thread
"Хајка" на Звезду - by neso.l - 03-10-2009, 07:17 PM
Одг: "Хајка" на Звезду - by neso.l - 03-11-2009, 03:40 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)