Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Хајка" на Звезду
ево мог неког виђења свега тога што си питао....напомињем ово је само моје виђење...

1.дјелимично си у праву...али не знам,ја нпр када видим шта та ђубрад све пишу,не да се изнервирам него ми просто дође црна минута и падне ми мрак на очи....знаш само шта су урадили са братом Урошем,па замисли да му Север није дао подршку (само кажем да замислиш,не алудирам ни на шта),па докле би то отишло,испало би да Север треба војном силом расформирати јер је пријетња за општенародну безбиједност,и да се на њему налазе само хулигани и клошари којима је разбијање и малтретирање недужних главна ствар у животу и циљ......а сад га чак стављају у исти кош са чедоморцима?!?!?! >Sad и видио сам какво је твоје мишљење о "ткз" новинарима...
кажем у праву си да би им дали на значају...али како им одговорити на клевете и лажи?
2.то мени није ни на крај памети...ја само мислим да је невјероватно како ови мишеви као неки секташи скупљају људе и заводе их,и као став је јавности да је све што они ураде дар од Бога,а да је Север окупљалиште
малоумника...а о томе ко је бољи расправу нећу ни да покрећем....
3.ово је мени нпр био примарни циљ,али ето ако се о стању у ФК-у расправља само на тој теми....онда се извињавам-моја грешка...
4.а кошарка ме и највише боли,не због бојкота или нечег сличног него зато што ми је тамо најбоља атмосфера била....а колико су нам пута само титуле украли (чисте титуле) и никоме ништа,само сатанизација и називање клуба кк "следећа сезона"...иако смо заслужили те њихове трофеје....

....е сад брате пијанац на теби је,не знам,имаш добре аргументе да бришеш тему...али на крају "биће како Милош каже" Smile.....вјероватно ћеш је и обрисати,али ето то је неко моје виђење овога...а сад шта је брат нешо мислио,ваљда ће ти он одговорити...

Messages In This Thread
"Хајка" на Звезду - by neso.l - 03-10-2009, 07:17 PM
Одг: "Хајка" на Звезду - by ЧИЧА КЕЖУЛТРА - 03-11-2009, 02:03 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)