Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Хајка" на Звезду
зе мене је ово одлична тема...ја сам био сличну поставио,али сам је мало незграпно написао,па је убрзо била избрисана.....а сматрам да се та хајка и на клуб и навијаче води већ дужи временски период...јер знате оно кад је Звезда лоша,цркву хоће да нам дијеле а 60 % народа пише страним писмом,ништа се добро не може догодити...само што Звезда није толико лоша као што неки хоће да је представе и да је попљују на сваки могући начин >Sad...али шта ћеш ратови,санкције су дале своје и ја чак сматрам да клуб воде они људи који га заиста воле(у свим спортовима) ми би били у Европском врху,ма колико то оптимистично звучало и усудим се да кажем без иједног странца...али то као да нико не гледа већ само траже начина да кажу како је "Звезда покрала партизан","како Делије само нереде праве","како Дан Тана само ради свој посао",а сјећате ли се само оне чини ми се дробњакове тројке у финалу (можда није био он не сјећам се баш најбоље) и само је изашао један натпис у новинама,једнога дана,и бура се стишала за исто толико...!!!
...душмани хоће да нас униште,и да Те продају...

Messages In This Thread
"Хајка" на Звезду - by neso.l - 03-10-2009, 07:17 PM
Одг: "Хајка" на Звезду - by ЧИЧА КЕЖУЛТРА - 03-10-2009, 07:29 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)