03-01-2009, 01:35 AM
Много је значио онај тренинг у четвртак,мало да их припреми(нове играче) на атмосферу,а мало и да им покаже шта нама значи победа у дербију !Такође улило им је самопоуздање и ставарно смо ми Делије невероватне!Да није тренинг био узалудан показало се од почетка!Ја мислим да су негде тек у 5-ом минуту партизани мало дошли себи !Једина шанса у првом полувремену им је био корнер у 25-том минуту и то говори довољно у односу снага на терену!Очекивао сам исти наставак да ћемо јурнути ка голу ,постићи још један гол и рутински до крајa се одбранити!Међутим као што је овде речено од почетка смо се повукли!Бранити 1-0 скоро 50 минута нема никаквог смисла поготову што се зна колико су нам требала јуче 3 бода!Некако појачања су изгледала сасвим пристојно!Нико не би рекао да им је то прва утакмица!Међутим дошло је до великог пада код свих играча у другом полувремену!Например овај Оумару,одлично прво,али дргуо је доста брљавио,губио лопте,...!!!Исах је одиграо целу утакмицу на нивоу,док је Клео имао једну шансу и то у 80 минуту главом поред гола!Није он крив што није добијао лопте!Такође све похвале за Стаменковића!Одличног голмана имамо!Ипак јуче смо видели неку другачију Звезду!Срчаност,Борбеност,онај Короман је цар!Још кад је ударио чини ми се Обрадовића,тамо негде код корнера код севера ја сам мислио овај је готов,тај се неустаје!Шта ми мислимо о њима тренутно,о игри говори велики аплауз на крају утакмице,када су дошли на Север!Мислим да смо напокон изашли из играчке кризе,да има доста добрих играча и да имамо тим!Куп морамо да узмемо ове сезоне,јер не могу ни да замислим ни у најгорем сну да трећу годину за редом остајемо без иједног трофеја!!!А ко зна,можда узмемо и првенство!Има још доста да се игра,а имамо још шансе,а док има шансе,........
Да се осврнем и на ово!ФСС осим што је једна криминална организација,то је скуп и у највећој мери гробара!Шта нам све раде последњих година,од тог дербија где је овај исти мајмун судио,па куп утакмице од прошле године,.....Али верујем да се све враћа!Мало ајде да се стрпимо!Неће ни њихова вечно!Исто тако ови силни порази,тако рећи трагични!Многи синоћ кажу,Боље да смо изгубили са 3-0 него овако! У неку руку су у праву!Никад није лако пре свега психички кад примиш овакав гол!Ставарно смо сви потрешени!Али то је фудбал!Игра се до краја,лопта је округла,свако може да победи и зато је ова игра тако магична!!!Ја мислим и верујем да све ово има своје неке разлоге и да ће све ово да нам се врати у скоријој будућности !!!!!Тако причају старе генерације ,кажу све смо наплатили 91 у Барију!!!!И опет ће доћи време кад ће Делије све да наплате!!!!!И то дебело
Да се осврнем и на ово!ФСС осим што је једна криминална организација,то је скуп и у највећој мери гробара!Шта нам све раде последњих година,од тог дербија где је овај исти мајмун судио,па куп утакмице од прошле године,.....Али верујем да се све враћа!Мало ајде да се стрпимо!Неће ни њихова вечно!Исто тако ови силни порази,тако рећи трагични!Многи синоћ кажу,Боље да смо изгубили са 3-0 него овако! У неку руку су у праву!Никад није лако пре свега психички кад примиш овакав гол!Ставарно смо сви потрешени!Али то је фудбал!Игра се до краја,лопта је округла,свако може да победи и зато је ова игра тако магична!!!Ја мислим и верујем да све ово има своје неке разлоге и да ће све ово да нам се врати у скоријој будућности !!!!!Тако причају старе генерације ,кажу све смо наплатили 91 у Барију!!!!И опет ће доћи време кад ће Делије све да наплате!!!!!И то дебело