03-01-2009, 12:28 AM
Прво велико БРАВО и још једном велико БРАВО за кореогарафију!Ушао сам у првом минуту ,већ је кореографија била подигнута и нисам се пуно обазирао на то !Желео сам само да навијам 90 минута,да дам своје грло и целог себе за СЕВЕР !И дао сам!Тек кад сам вечерас стигао кући видео сам на сликама како је изгледао СЕВЕР и зато је оно БРАВО на почетку !Стварно не могу да опишем колико сам срећан што сам Делија и што сам део СЕВЕРА!Данас кад сам видео оне јаднике са југа,погледао сам у небо,прекрстио сам се и захвалио Богу што сам ДЕЛИЈА !Бројност,корео, је за 10-ку,али читам неки кажу да је навијање било одлично,добро али да може боље,а неки су баш критични па кажу да је било лоше!По мени најбољи период је био од 36 минута кад смо дали гол,па до краја полувремена Е тад смо оправдали онај назив СЕВЕР У ТРАНСУ ЛУДУЈЕ !Такође последњих 20-ак минута је било лудило!Све је било одлично до тог 96 минута!Чудан је осећај,волео бих да га више никад не доживим,јер скачеш,лудило влада у теби,око тебе и онда МУК !У 96 минуту се југ први и последњи пут чуо !Па добро није им пуно требало да нас надјачају,само 96 минута
Али и тад смо показали да смо велики,највећи,најјачи!Није ставро било лако тад,али смо скупили сву снагу и из свег гласа отпевали још 2,3 песме!Да је могло боље могло је!Нама је главнио циљ јуче био да покажемо гробљу да смо ми НАВИЈАЧКА ГРУПА БРОЈ 1 У СРБИЈИ и то смо им показали и победили смо их у сваком сегменту !Не треба бити незадовољан!Идемо даље Делије!!!!!СЕВЕР ЋЕ ТЕК ДА У ТРАНСУ ЛУДУЈЕ !!!!!!!!!