Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
(02-26-2009, 09:44 AM)Red Star Forever link Wrote:[quote author=Храбро срце link=topic=3352.msg65432#msg65432 date=1235602111]
Ако дође до приватизације Звезде,а у приватизацију се не укључи земљиште,односно ако оно остане у власништву ГРАДА ја верујем 100 % да ће Мишко да напусти Звезду и да му неће пасти на памет да уђе,купи,постане власник,један од власника или шта већ!

Наивно, пријатељу... Јел мислиш да не може да купи људе из градске управе и добије земљиште?! Па он је власник свега и свих у Србији... Све што се бави политиком финансира Мишковић... Нема ту неке специјално разлике, смо што би у комплету то све добио много јефтиније...
[/quote]    

Моћан је Мишковић,најмоћнији у држави(наравно после навијачке групе ДЕЛИЈЕ СЕВЕР),али нико није толико јак да мења закон како њему одогвара!Ту је и настао највећи проблем приватизације око тога шта се подразумева под продајом клуба! ДА ли име,Бренд,играчи,стадион,сва земља,односно посед!То је највећи проблем што људи који 'кроје' тај закон не могу да се усагласе шта све спада у продају клуба!Значи ако се јасно у закону каже да власник клуба нема право на земљиште око стадиона,или ако онај који купи клуб нема право да измести стадион,гради објекте који немају везе са клубом,односно да клуб нема користи од тога у том случају ја верујем да ће Мишко отићи и да ће се тад јасно видети шта је била његова намера,замисао ,циљ.....!  
Ово горе што сам написао,не значи да ја то подржавам (један власник,Мишко да купи Звезду,....),него баш супротно ! Ја сам одан војник навијачке групе ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!Став групе се зна и ја то подржава употпуности,живим за ту идеологију!Кад сам ко клинац кретао на утакмице нисам знао много!Одеш да навијаш,све ти лепо,после причаш као о играчима,утаккмици,навијању,међутим као и све у животу како постајеш старији и искуснији многе су ти ствари јасније!Ја данас идем на утакмице прво и основно да навијам 90 минута и да дам целог себе и да као један мали делић СЕВЕРА дам свој допринос да будемо најбоља навијачка група на свету!Поред те основне ствари борим се против те приватизације,односно да један човек(у овом случају МИшковић) постане власник ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ!  

РЕД СТАР ја тебе поштујем не само као неког ко је много дуже овде на форуму,већ и  као неког ко је много ближи свим тим дешавањима и много је више упознат са ситуацијом у клубу,плановима наше групе,....!!!!!!!И зато бих вас ја молио,све вас који знате много ствари да нас млађе,који такође делимо и живимо за исту идеју да нас мало посаветујете,објасните неке ствари!Знам да на оваквом форуму не може да се прича о свему,ја сам тога свестан,али неке ствари могу да се кажу!Ја сам се одрекао много ствари у животу због Звезде и није ми ни  мало жао,јер једноставно за мене је Звезда,бити Делија,стајати на Северу ,певати,бити део тога свега је велика привилегија,част,судбина и дар од Бога!И ако ја добар део мога живота дајем за Звезду ,за навијачку групу ДЕЛИЈЕ СЕВЕР,ја мислим да заслужујем да знам неке ствари!

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 01-08-2009, 06:26 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by Храбро срце - 02-26-2009, 11:44 AM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-04-2009, 07:20 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-19-2009, 08:33 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 04-04-2009, 06:15 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)