02-25-2009, 10:48 PM
Мајко моја мила! :oТо је први утисак на емисију !Никад до сад нисам гледао ову емисију,али сам мало разочаран јер публика је боже сачувај,још постављају питања која су добили на папиру,а исто важи и за госте!Овде се најмање причало о приватизацијиИако ме Зеко лопов незанима,сам је рекао негде на почетку емисије,да је АУТОКОМАНДа постала центар града,да су у том земљишту велике паре и да постоје НЕКИ(Мишковић) који ту желе да праве шопинг центре,зграде-куле(док је то причао гледао је у излапелог конобара и смешкао му се),а то је све оно што ми причамо да је МИШКОВ план!Каква Звезда,каква велика екипа,само он да се дочепа тих 10,20 хектара!!!!!Ако дође до приватизације Звезде,а у приватизацију се не укључи земљиште,односно ако оно остане у власништву ГРАДА ја верујем 100 % да ће Мишко да напусти Звезду и да му неће пасти на памет да уђе,купи,постане власник,један од власника или шта већ!Са друге стране једина светла тачка ове емисије поред ове рибетине Оливере,је колико толико Шурбатовић!!!Само зато што је мало пецнуо конобара,за којег сам мислио да ће заспати у сред емисије или још боље да ће умрети
!Што се тиче излапеле будалетине,од почетка емисије само једну причу има а то је да ЈЕДАН ЧОВЕК (Мишко) постане власник!Кад би та матора будала имала храбрости и муда,рекао бих ЈА САМ ДОШАО ДА ПОМОГНЕМ МАЛОМ МИШКУ ДА КУПИ ЗВЕЗДУ И ТО ЗА ШТО МАЊЕ ПАРА!!!!!!!То је поента целе његове приче,то је поента и целокупног његовог доласка на место председника и то сви ми ДЕЛИЈЕ који смо имало свесни то знамо и причамо већ дуже време,али сад је време да и ШИРОЈ ЈАВНОСТИ то покажемо!Значи на утакмицама константно да кажемо шта је њихов план,безкаматне позајмице,што већи дуг да се направи,да се клуб сроза на најниже могуће гране и да на крају МИШКО све то узме и да на АУТОКОМАНДИ осване највећи шопинг ценар на балкану,а да од Маракане остану приче и легенде!!!!!!!Значи кренути у борбу,штампати летке,плакате,ширити причу,једноставно ПОДИЋИ СВЕСТ У НАРОДУ !!!!!!! И само да додам оно на крају: Дан Тана: Доћи ћу опет у емисију ако будемо причали о сексу! :o :'(
Шта очекивати од сенилне маторе педофилчине!Мислио је да ће тиме постати шмекер!То може бити тамо у Холивуду,али овде у Србији је он обичан старац и само се срамоти!брука ко нам је на челу клуба!ДАН ТАНА ОДЛАЗИ,КОНОБАРУ МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ,YANKEE GO HOME!!!!!!!!!!!