02-23-2009, 10:37 PM
(This post was last modified: 02-23-2009, 10:38 PM by ЧИЧА КЕЖУЛТРА.)
(02-23-2009, 10:10 AM)jeronimo link Wrote: Мислим да би сад морали да поступимо као и на баскету, нема навијања на фудбалу, као и што радимо на баскету због Елмедина, значи тотални бојкот свих текми и они ће нас кулирати и ми целе године стондери. Не може тако, јер морају да чују и наш глас............
Добро брате поштујем став...Али зар је ико рекао да се на баскет не иде због елмедина?!?!?!...
А немам ништа лично против елмедина ни мирнеса...Али онда када каже ко је и шта је,тј ко су му претци,први ћу стати иза њега (елмедин)....Све док је "босанац и херцеговац" мислим да му мјесто није у Звезди....мирнес-човјек каже да је словенац и ја то поштујем...Дакле осјећа да му је Словенија отаџбина и тако се декларише....Али знам да је његов бабо пуцао на мог,данас ће он окренути своју сабљу на мене,а сутрадан ће његов син (не дај Боже) атаковати на мог...
(02-23-2009, 09:57 PM)Рођак са Севера link Wrote: 80' тих су се у Енглеској тадашњој 1 лиги (od 1995 Премијер) као и репрезентацији полако почели да појављују квалитетни тамнопути играчи.Један од познатијих је био нападач Вотфорда и Ливерпула Џон Барнс.Убрзо пошто је дебитовао за репрезентацију играле су се квалификације за сп 86 и Енглези су гостовали Турцима у Истанбулу на стадиону Бешикташа.Од 26000 гледалаца било је око 1000 Енглеза правих навијача представника јаких екипа из Енглеске а не садашњег фенсераја и циркузаната.Међу њима се нашао и неки новинар који је после написао репортажу са утакмице.Атмосфера уобичајена кад играју ова два "велика спортска пријатеља".Енглези прво полувреме воде 3:0 и сваки гол је адекватно испраћен из сектора где су се налазили гостујући навијачи.Барнс даје следећа два гола у 47м и 53м. међутим на трибини где су Енглези тајац....После тога још 3 комада други играчи и сваки гол лудница.Овај несретник се разлетео по трибини сав срећан 8:0, 8:0!у смислу рекордни резултат,салеће људе пита за коментаре а ови га исправљају није 8:0 него 6:0.Набраја он голове,стрелце и кад рече Барнс добио је одговор: "То се не рачуна, не навијамо за црнце!!!"
...Зато је ово за мене најбоље рјешење....Тотална индиферентност!!!