Извините сви морам овако у два поста да напишем оно што ја као Делија,као неко ко живи за Звезду и кога ово све у срце боли,кад видим ко нам води клуб,докле су нас довели и где ћемо завршити(на дну најцрње рупе) ако им не станемо на пут и супроставимо се!Последљи постови су били упућени Дулету Савићу!Сви знамо ко је Дуле колико га сви навијачи као великог играча, личност,ПОЈЕДИНЦА волимо и ценимо!Али ипак то је оно што ја причам,ЗАБОРАВЉАМО ДЕЛИЈЕ,да смо ми летос били и против њега,односно Бингулца!Значи Дулету као појединцу свака част,нема сумње да он искрено воли Звезду и да осећа према њој оно што и ми осећамо,али ипак не треба заборавити,да у тој гарнитури има такође мутних типова(бингулац,...) који би такође хтели преко ПРИВАТИЗАЦИЈЕ ЗВЕЗДЕ да се омрсе !Ја ставро не знам шта ће тим ветеранима један бингулац!Да није било њега,односно да је Дуле Савић се кандидовао за председника мислим да би то била друга прича!Али јебига кад иза конобара стоји мали(велики)Мишко!!!!Делије ово нам је највећи испит за ових 20 година постојања!Показали смо да смо најбољи навијачи и то у свим сегментима,бројности,кореографијама,песмама,лудилом које стварамо и фанатичној атмосфери које правимо на утакмицама,али ово је битка коју досад нисмо водили,али се надам да ћемо као и после свих осталих битака које смо водили изаћи УЗДИГНУТЕ ГЛАВЕ И КАО ПОБЕДНИЦИ !
(Е и имам само једну молбу!Ако неко мисли да су ова два поста паметна и да то може да користи,а ја верујем да може,ја би га замолио да ова 2 текста пренесе на Делије.нет. !Ја сам због питања о баскету банован и више нисам добордошао тамо.Али и ипак мислим да је ово много бољи форум Делија !)
Администрација : Твој је проблем што си тамо банован, верујем са разлогом. А о томе који је форум бољи нема потребе да се прича или да се делимо. Делије нет је званични форум наше групе и тачка!
(Е и имам само једну молбу!Ако неко мисли да су ова два поста паметна и да то може да користи,а ја верујем да може,ја би га замолио да ова 2 текста пренесе на Делије.нет. !Ја сам због питања о баскету банован и више нисам добордошао тамо.Али и ипак мислим да је ово много бољи форум Делија !)
Администрација : Твој је проблем што си тамо банован, верујем са разлогом. А о томе који је форум бољи нема потребе да се прича или да се делимо. Делије нет је званични форум наше групе и тачка!