Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
Ми Делије сами себе бунимо,имамо толико проблема да нам се понекад мозак помути,да заборављамо неке ствари!Хоћу да кажем да ми у глави знамо шта је наш највећи непријатељ,али увек битке водимо са пијунима,некима који пролазее и који ништа не значе!!!Сви знамо да је наш главни проблем ПРИВАТИЗАЦИЈА!И у решавање тог проблема треба кренути одмах!Увелико се спрема ЗАКОН О ПРИВАТИЗАЦИЈИ У СПОРТУ и хтели ми то или не она ће доћи и на МАракану!Кад је дан тана предложен за предесдинка,сви ми смо знали да је он човек Марка Мишковића и да он спрема терен за куповину Звезде!Дан тана је мировао целе зиме,и сад пред сам почетак је почео да говори небулозе!Зашто???Па једноставно зато што смо изгледа напокон хтели да кренемо на Мишковића,па да се неби на дербију са Севера чуло нешто прортив Мишка,ајде да ударимо по дан Тани,јер је он најактуелнија тема!!!!Е сад ми и да отерамо дан Тану,Мишка,све те криминалце из фотеља, нећемо ништа да направимо!Дуг ће да стоји,клуб ће бити у још већем хаосу,поновиће се слика од почетка сезоне!А на лето,кад се донесе закон ,Мишко ће се опет вратити и купити Звезду!Ово сам намерно написао јер хоћу да покажем људима да ми ако их отерамо сад,нећемо ништа направити(чак урадићемо само Звезди зло),јер наш главни проблем је ПРИВАТИЗАЦИЈА!!!Е сад да неби било да ја само ту нешто изваљујем ,моје мишљење је да ми треба да оформимо тим стручњака(адвоката,економиста) који ће нам помоћи да порнађемо рупе у том закону и једноставно да не дозволимо да један човек буде власник комлетног клуба Црвена Звезда и свог земљишта,инфраструктуре,...!Значи ми треба да сад док је још време да покренемо иницијативе,да се ухватимо у коштаца са тим проблемом,па када се нађе решење(например да постанемо акционарско друштво,као што је то недавно урадио  сплитски хајдук),да се онда лепо организује нека шетња,протест до кабинета Председника државе(јесте да је гробар Smile,али мислим да ће имати разумевања),па да он донесе закон којим Звезду неће моћи да купи један човек!
Иако сам горе написао да нетреба да тражимо смене,оставке мислим да ипак конобар до лета мора да оде!То шта тај човек ради,како из дана у дан блати име ЦРВЕНА ЗВЕЗДА,која постоји ево скоро 64 године!И да га није ни мало срамота!Из дана у дан прави све веће брљотине,лаже ветеране,јавност,а што је најгоре покушава да слаже и нас навијаче!Замислите ви да постанете председник(небитно чега,фабрике,фудбалског клуба,..) и да од првог дана су сви против вас!Како би сте се осећали?Шта би урадили?Напустили то и покајали сте што сте дошли јер видите да вас неволе и неће!А овај као да нас ни нема!Такође овај Козић је бахат и безобразан,огромне паре не зарађује(јер ништа не ради шта би требао),нехо их ДОБИЈА од ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ!!!!Отпушта човека који ради посао већ скооро 20 година и то без икаквог разлога(оно што је наверо у новинама је смешно и непије воду.Боље да је на питање зашто отказ,одогворио ЗАТО!Ето то је исто нема кооперативности!Онда би дана тана требао да смени Ивића зато што уопште не комуницирају!) Љиди то се не зна ко кога да простите ЈЕБЕ!Довели су клуб до руба срама и пропасти и неки морају да оду(Дан тана,Козић..)!!али ипак ДЕЛИЈЕ не заборавити,главни проблем и узрок свега ПРИВАТИЗАЦИЈА !!!!!!!!!!

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 01-08-2009, 06:26 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by Храбро срце - 02-22-2009, 10:08 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-04-2009, 07:20 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-19-2009, 08:33 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 04-04-2009, 06:15 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)