02-06-2013, 07:49 PM
Quote:Опусти се краљу, нема овде шта претерано да се уређује. Јел ако хоћеш да уређујеш и темељно да постављаш слике то је просто немогуће. Не знам на основу ког критеријума би ти то уређивао? Само у Европи имаш 20 и кусур лига (да не говорим рецимо о Јужној Америци) а самим тим питај Бога колико може слика да се окачи занимљивих и незанимљивих тако да ти је то крвав посао, а и тотално без неке претеране потребе.Кад би покушао бар 1 дан се исцимаш око тога и редовно качио навијчке извештаје,видео би како би овај посао имао смисла и како би било занимљиво.И не разумем зашто је ово немогуће и крвав посао ???Да је тема обимна и да је све претрпано на њој апсолутно се слажем.ЈЕР МИ НЕМАМО ОДВОЈЕН ПОДФОРУМ ЗА ОСТАЛЕ ТРИБИНЕ КАО ШТО ЈЕ НА ДЕЛИЈЕ.НЕТУ ПА ДА ПОСЕБНУ ТЕМУ ИМАШ ЗА СВАКУ ДРЖАВУ!Ова тема треба да буде доста популарна јер стварно широм Европе,а и у осталим деловима света има таквих навијачких издања да од њих застаје дах!Па чиме би се другим бавили на овом форуму него навијачким стварима,па то је ваљда на првом месту на овом форуму!Мени никако не иде у главу како кладионица може да буде популарнија тема и подфорум од свих осталих на форуму!И релно ону слику са усташама тотално је глупо качити,кога боли курац шта неки "јебени комплексаши и дебили"носе на трибини!И кажи ми молим те шта ти се од мојих навијачких извештаја није допало ???Живо ме занима.
Четници Север