Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Иницијатива за Балканску лигу
Извините имам много тога да кажем што ми је на срцу и што ме боли и зато морам у две поруке!Уместо да направе фудбалске центре  у Суботици,Крагујевцу,Нишу,....врате те клубове у прву лигу,направе стадионе(само Звезда и партизан имају рефлекторе),без атлетских стаза,бодљикавих ограда,ровова,....!Да нам стадиони буду да могу сви да дођу,да уживају у комфору и наравно добром фудбалу!А не да нам стадиони изгледају као у Чачку,Зрењенину,бањици,,.....!Уместе да се окрену себи,засуку рукаве и радом у наредних 4,5 година достигнемо лиге као што су шкотска,португалска,па што да не и румунска лига,они би паре преко ноћи,да направе лигу са хрватима,мађарима,да нас отерају,а да посета буде 20,30 хиљада!А биће ако се направи!Јер народ не разуме!Живели су у великој држави,сви говоре треба таква лига да се направи!Они милсе да Звезда игра сутра лига утакмицу са Хајдуком ,да би то било исто ко пре 25-30 година!Они нису као ми!МИ (нас 5 ,6 хиљада који долазимо редовно) ми долазимо јер волимо Звезду,јер је за нас то смисао живота,а они(они који напуне Маракану против Бајерна,Милана),они долазе због фудбала!Они неће доћи кад звезда игра кући портив Јавора или куле,јер за њих ту нема фудбала,али ће доћи да гледају притив динама или хајдука!И то је адут караџића и свих у савезу који су за ту лигу!Зато чим почне сезона требамо се изјасити и још јеном рећи да НЕЋЕМО такву лигу!Ако треба кренућемо у отворен рат са њима!Неће нам бити ни први ни последњи!Али ћемо на крају изаћи као победници!

Messages In This Thread
Оги - by djera - 05-27-2008, 05:10 PM
Одг: Иницијатива за Балканску лигу - by Храбро срце - 02-01-2009, 05:23 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: