Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Прелазни рок - јануар 2009.
На званичном сајту нашег фудбалскок клуба изашла је вест о списку играча који путују на други део припрема на Кипар!Међу 25 играча нема Бурзановића и Субашића који остају у Београду и који ће већ за неколико дана потписати уговоре са новим клубовима!Значи сад је већ дефинитивно  да нас Бурза напушта,а за овог другог ми је чак и драго!Волео бих да никад није ни дошао! У једну руку разумем управу,пре свега Ивића што прави чистку(због тога је и дошао),али ми није јасно зашто се одричу најважнијих и у овом тренутку најбољих играча(пре свега мислим на Милијаша) !И још једна ствар!Конобар и управа су у клубу већ неколико месеци!како је и сам ''председник'' пре неки дан рекао дуг је и даље 16 милиона!Значи не смањује се,а сваки дан је све више дужника!У куриру је изашао и текс да Звезда дугује ФСС,заједници прволигаша,као и партизану 511000 за прошлогодишње полуфинале купа!земан,Броновицки,Јанковић,.....дуговима никад краја!Кад они мисле да крену нешто да раде?где су спонзори што је сам помоћник конобара обећавао(они што ће да уносе милионе) !???Још немамо генералног спонзора! ???Далеко је Звезда од доброг !Мислим да се већ на првој утакмици у сезони,али и у наредним треба скренути позорност управи !

Messages In This Thread
Одг: Прелазни рок - јануар 2009. - by Храбро срце - 01-30-2009, 04:32 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)