01-28-2009, 06:22 PM
Ивић је потврдио да постоји могућност да Бурзановић напусти клуб на шестомесечну позајмицу. Како се такве позајмице обично заврше потписивањем уговора, готово је сигурно да ћемо остати и без овог играча. Разна су мишљења у вези овог момка, а ја ћу изнети своје. Упркос томе што су га од самог доласка у Звезду пратиле приче да воли да излази, цирка итд. не може се оспорити да је он један од ретких који зна да ИГРА фудбал. После гола који је дао на Кипру против Апоела искрено сам поверовао да би ово коначно могла да буде његова сезона. То сам тада хтео и овде да напишем, ал се не сећам зашто нисам. Међутим, изгледа да је проблем у томе што је он један од оних ликова који не може да издржи онај притисак ''морам да одиграм ил' ћу на клупу'', већ му је потребна потпуна слобода у игри, као и подршка саиграча, тренера, околине... Кад је све то имао код тренера Ђуровског и Јанковића он је пружао сасвим добре партије. Дао је 4 гола у дербијима, као и 2 у Европи чиме је показао да је и играч за ''јаче утакмице''. На жалост, Јаневски није у прилици да му пружи ту слободу, Ивићу се изгледа не уклапа у концепцију и зато је ипак најбоље да оде. У супротном би се намучили и ми и он. Срећно Марадона! 
п.с. Попиј једну лозу и за мене...
;D

п.с. Попиј једну лозу и за мене...