01-22-2009, 09:27 PM
(01-22-2009, 05:28 PM)Пијанац link Wrote: Рамбо је иначе дао и други гол у већ спомињаном 93. дербију, као и сјајан изједначујући гол штиклом у 94. дербију (завршен 1:1 на Маракани).
За овај болдовани дерби се сећам да је била невиђена зима, залеђен терен, да су гробари играли у белим дресовима, тј. цео комплет им је био бео, повели су рано, ми их јурили целу текму и пред крај Рамбо изједначио на већ описани начин. Иначе има једна анегдота везана за тај дерби. Наиме пошто је то било време немаштине, санкција и које чега, Звезда је делила судбину целог друштва, па на пример нису ни имали копачке за залеђен терен, већ класичне. Једини или један од ретких који их је имао, био је баш Рамбо, а добио их је од нећете ми веровати - Пандуровића. Наравно Рамбо му се после адекватно ''захвалио''

Меднес у вези 100. дербија. ја први пут чујем за тако нешто и мислим да су то најобичније глупости. Мислим овде људи од свега праве сензацију и од муве магарца. Да смо испали од Бајерна '91, ко би поверовао да утакмица није продата, нарочито после првог гола који смо примили.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!