01-20-2009, 03:05 AM
Хвала на упозорењу друже админе , али ја не мислим да покрећем нову тему већ да одговорим на ову . Па да почнем : *Ја сам Звездаш од како знам за себе , што значи да је то цирка око 45 година . Међу првима сам из мог града који су долазили на Маракану да бодре најомиљенији клуб и легенде Југословенског фудбала . Према томе ја имам сигурно веће искуство од многих на овом форуму и од навијача Звезде . За форум могу да кажем да је добар , али не треба пуно говорити о навијачким сукобима са другим клубовима , јер то само штети Звезди и плус смањује средства у каси плаћањем казни . У то сте се могли уверити више пута прошле године . Када се чланови придруже некој теми треба говорити о тој теми , а не скретати са теме и одлазити на друге теме , што значи да се треба придржавати те теме . И на крају : ја сам вечерас поставио 5 коментара на форуму , а од тих 5 остао је само 1 . Где су остали коментари , зашто су избрисани . Буде ли се то брисање и даље наставило ја више нећу да посећујем овај форум . Захтевам од надлежних са форума објашњење и образложење и то у најкраћем року . Тражим ово зато што се посета свим форумима , а не само овом , наплаћује* . >
???

ЗВЕЗДА ЈЕ ЈЕДИНА ; ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ ; СВЕ ОСТАЛО СУ СИТНИЦЕ И МРВИЦЕ ......+